Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de gener 05, 2014

Un dia que imposa

Perquè amb una arrancada com aquesta res s'interposa entre Dracs i Destructors, certament, certament.


He obert els ulls fa uns minuts, ahir la baixada de persianes va acabar a avui a les dues de la matinada, sense posar fil a ll'agulla als equipaments pendents d'hivern. Serà que era una bona pensada, vul dir, era una bona pensada.

Ara concentrat en sortir a pedalar, no sé si ara, vaig encara pel primer cafè, sí de sortir a fer un bon Vol.

Les dues bikes a punt, nosaltres amb aquest refredat que ara em ronda incialment a mi, i que torna amb molta força amb la Betty.

Deu fer fred, la calefacció no para de treballar, que bé, que bé, que bé.

Interessant la darrera aportació d'en Javi, molt, són coincidències des de diferents punts del món, vull dir, proposa una CXSS, i jo penso, quina més bona pensada, quina proposta més interessant, omg, omg, omg

Quin plaer gaudir de propostes fetes per un contribuïdor del Blog, així, sense més, obrir el Blog i poder tenir bones sensacions amb una aportació com aquesta. 

Està molt  bé que passat el temps aquests instants, els d'obrir el Blog i que les aportacions dels contribuïdors siguin normalitat,  un somni portat a la realitat, és fantàstic ser a on som, compartint temes de bikes, bikes, i més bikes. Tram de MTB, també de Single Speed, clar que yes


Anem a pel segon cafè, fem un cafè?

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada