Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 09, 2014

R1 al sac

Millor dit a la Longboartd.

Mentre la Betty es cuida anant al CAP, jo he fet un cop de cap, treient l'artilleria pesada, certament, certament.

Si se't gripa el torniol passador de les pastilles dels R1, paciència per posar-hi remei, o et demanes uns Shimano Deore, i cremes els R1, jo avui he demorat aquest darrer pas.

Curiós, el problema va venir perquè no podia posar pastilles noves un cop gastades les que portava, havia de posar les estrenades davanteres perquè un bon dia noves no entraven, al proper joc de pastilles per canviar ja no entrava ni el joc estrenat davanter, el Torx del passador de les pastilles no és el mateix que el d'obrir el dipòsit de l'oli, necessari si vols aconseguir obrir els pistons per mirar de poder posar pastilles noves un cop es gasta el quart joc de pastilles del darrera, jo no sé perquè passa això, però diguin ho què diguin, passa. 


Fa mig any que donen guerra aquest R1, avui els hi he aplicat un correctiu sever a tots dos, però sever, decidir d'utilitzar un trepant amb broques per ferro a un torniol d'alumini d'unes joies com són aquests frens R1 és perquè n'he d'estar molt fart, ja m'era igual esmicolar la pinça, indiferent. Ha sortit bé i el joc de frens R1 està perfectament posat a punt.

Ara demanar un torniol passador que val entre 12-15€ cada unitat, OMG, i pastilles noves originals Formula.

Un tema menys, ara llista de recanvis per afrontar les cites del 2014, he de madurar temes de fiabilitat, temes de prestació, i decidir únicament a partir del temes conceptuals deixant de banda fiabilitat i prestació, mtb, mtb, mtb. Un cop que ens toca fem-ho bé, oh yeaaaaah

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada