Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de gener 18, 2014

Trinxes de retorn al Vallès.

Quan tot camina, això, tot camina, una bona sortida, i ara els Trinxes ja tornen cap als seus dominis del Vallès, clar que yes.

Avui una sortida que feia mesos que no feia, direcció a la zona de la Creu de Canet.

M'ha semblat que érem molts bikers avui, mai masses si venen a passar-ho bé, i avui era un dia d'aquests. 


Avui no hem fet Montalt, he sigut prudent, i hem deixat el Montalt per a una altra ocasió, el grup rodava molt bé del primer fins l'últim i això ha fet que la sortida tingués un ritme divertit.

No ens ha plogut, fins i tot hem vist el sol, els Trinxes passant calor, l'Oriol xop, la Betty molta calor, jo equipat de tardor-hivern he anat perfecte.

Quan ets entre bikers Trinxes, fins avui i portem uns quants anys, gaudeixes de molts bons instants, a on les constants referències a que s'ho estan passant molt bé et fa això, sentir molt bé.

Una sortida Trinxa al Maresme té el seu eix amb qui, no a on, avui era una sortida Trinxes, aleshores poca importància té la ruta, que també. 

Cap incidència mecànica entre uns quinze bikers, cap coincidència, eines, totes, aigua zero, cervesa  una, després de pedalar gaudint entre tots de comentar l'aventura, menjar, un platan a la Creu, sempre entre unes temperatures prudents. Jo equipat com si de matinada es tractés. 


Una jornada més de bike amb els Trinxes, tres edicions i tres trams diferents, està prou bé. Pel proper cop, no any, o sí, seguirem amb el format d'aquesta edició, trams mixtes un xic més rodadors que els del 2013.

Un pronòstic de pluja per demà refreda de comentar la propera sortida, mtb, mtb, mtb. Tampoc és important, puc descansar demà, com si es tractés de dilluns, però costarà, moltes ganes de sortir a pedalar, MTB, MTB, MTB. 

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

Curiós a la zona d'avui, mateix espai natural, zero Destructors, ni corones de blocs de granit, i ni tampoc Fades i cavallers, això em fa estar pensatiu, he de sortir la propera per darrera casa, pel fet que hi ha una diferència insalvable quan no hi són, el to però salvat per la presència dels Trinxes, he de reflexionar sobre això perquè, què vol dir que l'arribada d'uns marca la marxa dels altres? significat segur que en té, falta que jo en pugui veure els motius, també segurament no cal cercar-los, per ser sempre entorns que sumen, sumen, i sumen, espais de bikes, bikes i més bikes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada