Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 17, 2014

Encuriosit


Per una aventura avui molt diferent, a on la bike ha presentat un comportament com de portar tres dents menys al darrera, i de portar doble suspensió baixant.


No m'esperava aquest comportament, a l'inrevés, esperava escalar com si portes tres dents més darrera, vull dir passar a escalar sobrat, i baixant, per això he posat el Powerled a màxima potència creia hauria de ser més prudent. 


Avui a trenc d'alba la temperatura ha baixat un grau fins a 9,5ºC. La sensació amb vent era de fredor càlida, que bé, fredor càlida. Sempre rodant sense fred, però a una matinada freda, quan em treia els guants uns segons, notava que això era així, segur que accentuat pel vent, segur.


Ni una incidència, avui tothom anava més d'hora, jo també, curiós, però sense ser la primera tanda, entre la primera i la segona, quin moviment al carrer. 

Cap ciclista a la matinada, per ser hauria o bé d'anar jo al Vallès i coincidiria amb en Josep, o ell venir a SV i coindiria ell amb mi.

El sol entra per les finestres del Mirador, menjant uns fruits secs, penso, demà pronòstic de pluja a mig matí, estarà bé l'aventura Trinxa a SV, serà una aventura tipus irlandesa, sortir i cercar-la serà emocionant. Vaig perfilant la ruta, clar que yes

Quan tens pensaments els has d'aprofitar, i tant que sí, i tant que sí, no idees però, pensaments.

Avui he fet un xic menys de MTB, i un xic més de bike, vull dir més pendent de veure com anaven les novetats que no pas del tram.


Les Falgueres Màgiques, omg, omg, omg, o a elles els hi passat quelcom, o és a mi que m'ha passat, però la poció màgica no em fa efecte.

La Yeti ASR-SL del meu germà no pesa res, quina diferència respecte la Vicious, clar que dit així és com no dir res, doncs això, doncs això, que lleugera aquesta Yeti. 

Dies de Single Speed.

Haurem d'anar a fer un cafè?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada