Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de gener 04, 2014

No plou a SV

Vull dir que entre els instants de pluja i els moments que no ho ha fet nosaltres hem pedalat. 


Per sobre de les dues hores, sense veure la pluja, això sí, sempre entre un terreny humit, no moll. Una sortida divertida, molt, per un ritme interessant, pel fet de ser una sortida com la de demà de ser, vull dir, amb un pronòstic de pluja, de ser, avui no hi hauria hagut sortida, l'hem gaudit, un premi, un premi, i tant que sí, i tant que sí.


Molt diferent  es veu tot quan ets entre Dracs, entre genets, entre Blocs de granit, entre Destructors de Murs, pel fet que ets, sóc a on m'agrada ser, a on la música sona bé, no per res, sí per a poder compartir instants tant innocents, passar-ho bé entre bikes, res més, simple, planer.


Avui hem parlat molt de les properes millores de la Vicious, repetimos, millores no ho sé, sí canvis, això sí, canvis importants a la The Motivator, canvis importants que poden comportar encara millors sensacions a dalt de la bike, avui deia, és aquest un canvi tan significatiu com el de l'arribada de la Single Speed?


Millors sensacions a dalt de la bike que les d'avui, de ser, seran copçadores, un terme que tenia reservat i que ara és obert a ser utilitzat a The Great Escape MTB, no sempre, no sempre, però sí a ser-ne part, certament, certament.

Els equipaments no paren de sortir, culots, tèrmiques, guants, jaquetes, mitjons, botes, cada dia, cada dia, cada dia, no és ràpid d'escriure, no ho és de fer-los sortir, en cap cas, en cap cas. La veritat és que no tenim suficients equipaments per a poder fer front a tantes sortides a l'hivern, a l'estiu, la Betty sí, jo vaig un xic just, però equipaments d'hivern, tot i tenir-los, en cap cas per a sortir cinc i sis dies a la setmana, com ve siguent, com ve passant des de principis de desembre. Perquè jo abans de l'arribada de la Fusion, els hiverns dels darrers anys difícils de pensar-hi en clau, bike cada dia. O sigui, seguint una llista de prioritats SOLO, una d'elles que ha de ser prioritat, fer venir cada un dels equipaments d'hivern que calguin ja. Perquè ens està funcionant de manera sorprenent arrapar-nos a àquest bany de bones sensacions a dalt de la bike a ple hivern, clar que yes.

Els vidres transparents de les M-Frame, requereixen de passar a la reserva forçada, coincidim a casa, que no entraran a casa ara per ara cal proposta que no sigui continuïtat per a les M-Frame, en cap cas, en cal cas. Per tant han de venir nous vidres transparents per a les M-Frame.

Ha de venir un joc de bateries Sigma per a Powerled o Karma, també urgents.

Han de venir dos llums del darrera, un urgent, el que vaig perdre a tram de Destructors al Montalt. 

Han de venir dos Ardents LUST 2.25, un urgent, i ja que hi som, aprofito i faig venir el que haurà de venir a dos mesos vista.

Ha de venir un joc de discs de 160 mm. Perquè als propers dies la Spot Brand demandarà el darrer joc que ens queda.

Han de venir dos jocs nous de pedals, els XTR avisen, avisen que estan disposats a posar pals a les rodes ja. Vaig a aturar el què proposen ells, deixar-nos aturats. 

Necessito progamar-me, no he exposat ni una petita part de tot el què ha de venir, i ja estic un xic ofegat, millor segueixo amb la crònica, mtb, mtb, mtb


Quan ets a terra de Creadors entre genets de Drac, a un Tintorer curt, a un Tintorer llarg, sota la mirada dels Destructors, ets a casa, ets a zona protegida, a espais de casa, i ja des de fa uns anys de Single Speed, omg, des de fa uns anys. Com m'agraden les Falgueres del Montalt, Màgiques, Falgueres Màgiques entre genets de Drac. 

El disset tindrem convidats de Gala, per tant aquesta propera setmana seleccionar els trams serà molt emocionant, perquè miraré de reinventar els senders, per proposar nous corriols propers a casa, i tant que sí, i tant que sí.

La segona part dels canvis de la Vicious, n'hem parlat avui mentre pedalàvem, seriosament, com sempre, no en sé de cap altra manera, en cap cas, comença la recerca, canvi de plans, millor dit, més decidits, més ferms de poder ser, omg, omg, omg. Avui PW queda als USA, anem a terres planeres, accessibles, de les que em puc permetre, avui per avui, de les que em ve de gust portar a terme a mi. 

Sense incidències ni coincidències, sense fred, neguitós, emocionat per molts temes, zero aigua, zero menjar, a 14-13°C a la riera de Llavaneres, a les 3 i a les 4 respectivament, temps primaveral, eines, totes, manxa també, esmicolant el disc posterior de la Spot Brand. Amb Cateye-Powerled sense funcionar, però presents, equipats per a pluja, d'hivern, no rigorós hivern, jaqueta Gore Tex i tèrmica sense mànigues la Betty, Active  Shell i tèrmica sense mànigues en Bob. 

Des del Mirador del Drac, dies de molt més Single Speed.


Demà un pronòstic interessant, bike, bike, i més bike? Primer com avui, els cafès, els dos cafès de primera hora, i després veurem a on som, però ara emocionat per l'escriptura, proposo Festival de dos dies de MTB, demà i dilluns dia de Reis, proposta, dos dies de Festival Single Speed, i per fer-ho bé anem a pel primer, el de demà, el de demà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada