Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de gener 14, 2014

Una nit dormint, un bon Vol de Drac


De matinada, de matinada, les primeres dues pedalades i ja he vist que dormir bé per a mi és clau per poder gaudir a dalt de la bike. Una setmana sense descansar bé, i cada dia costava una mica més, tot i descansar dijous, va costar si bé no enfilar-me a la bike, si fer les primeres pedalades, dissabte també les últimes. Ahir però i la capçalera d'aquesta intervenció així ho indica sense embuts, va ser un vespre de premi, dels grossos, sí, sí ja ho sé, a al barrera dels cinquanta, i llaminadures? bé fa dos dies era un vi de la Toscana, OMG, hi ha dies per a tot, o millor dit, per a quasi tot. Ho dic per si ha de venir un bany de fred propers als 0ºC, després de les sensacions d'avui he d'estudiar-me molt bé les diferents opcions de tèrmiques. Curiós a l'estiu pots fer un Vol agafat de la mà d'un bany fred, i a l'hivern fa dos dies escrivia, quina calor, omg,  mentre escalava direcció a Santa Mònica, per aquest motiu dic, quasi tot, he de preveure de no repetir ni un bany fresc a l'estiu, ni un bany de calor a l'hivern, perquè aquests són els què em fan mal de veritat, i porten a refredats de proporcions importants. 


Avui però han tornat una bona part de les millors sensacions, no totes, de seguir descansant bé a les properes nits, tornaré a ser entre Destructors de Murs, que és a on he de ser per fer un bon Vol, i tant que sí, i tant que sí.


Que bé que m'ho he tornat a passar avui a dalt de la bike, obrir la porta del Mirador, sortir a pedalar mirar l'horitzó veure  el cel d'avui i no poder deixar de fer-ho, omg, omg, omg.


Hi ha dies per a tot, avui era el dia de les bones sensacions a dalt de la bike, certament, certament, i per tant des dels primers minuts el gaudir de cada gir de roda ha sigut la tònica des del principi fins al final.


Veure 7ºC a la riera de Llavaneres a tocar de les set, i mig grau més una hora després, no tenint cap sensació de fred, sí d'un bany de frescor reconfortant, no té per a mi moltes maneres de poder-ho exposar, literalment jo diria que la imartge que ho definiria és la de sobre, mtb, mtb, mtb.


Avui les Falgueres Màgiques m'han investit un altre cop amb la seva Poció Màgica, jo no hi he pogut fer res, de fet no m'hi puc resistir, un bany d'oblid per poder repetir aventura, mateixos llocs cada matinada com si fossin nous, és un somni darrera somni portat a la realitat, us diria, fem un bany? però millor ara a l'hivern millor us proposo fer un cafè, fem un cafè?


Dissabte de ser, tindrem aventura Montalt, propers a, dins d'ell, entre ell, i els corriolls propers a ell, sempre molt lligats a les distàncies curtes, vull dir sense marxar lluny de casa, perquè cada bikers pugui marxar de voler fer-ho quan més li convingui. De voler, podrem esmorzar, al ben mig dels corriols, de no ploure, i de ser, també podrem dinar amb les bikes ben guardades, per evitar, per evitar.

Però si tornem al dia a dia més proper, l'aventura que ha de ser és la de demà de matinada, demà de ser, serà molt de matinada, mai massa, està clar, però ara per ara propers i lluny encara de la propera nit de 24 hores SOLO, per sota de les cinc de la matinada és ja un bon punt de partida, oi que sí?


Una matinada molt emocionant de bike, com t'ho podria dir, una matinada sensacional de MTB. Una sortida del sol que torna a indicar que en ser-hi torno a tenir els dipòsits plens pels propers Vols, anem a pel 42?

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

Que bé que va la Vicious, que bé que va aquesta bike. Ara ja amb el Notubes reposat als Maxxis, millor encara, més tranquil, tot i portar càmara de recanvi i manxa, eines també, sempre amb els llums en marxa, Cateye i Powerled, aigua, 500 ml. menjar, cap, incidències, zero, coincidències, un biker amb llum escalant direcció a Santa Mònica, mentre jo feia camí cap a la platja. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada