Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de gener 14, 2014

Onza Canis, low rolling resistance?

El primer Canis 29er.  ja ve cap a casa, anirà muntat en lloc d'un Maxxis LUST, el primer Tubeless Ready, però un Ready pesat, de fet deu ser el més pesat del mercat, però ja m'està bé, era aquest o el Maxxis Ikon EXC  3C EXO Tubeless Ready, però m'he decidit pel Canis perquè pesa 100 g. més que l'Ikon, i direm, l'agafes perquè és més pesat? la contesta, l'agafo perquè cada pneumàtic entre els 600 i els 650 g. Tubeless Ready no em dura res, aleshores ara aniré just per sobre dels 750 g. és a dir 100 g. més  que la nova estrella de Maxxis, de fet són els Tubeless Ready les soves noves presentacions però de 27,5, perquè el 29er. ja no és notícia, oh yeaaaaah, al 2015-2016, hi ha una nova proposta de roda, és un secret, compartim-lo, les rodes de 26", es veu que tots els fabricants tenen clar que cal proposar un nou patró de roda més petita, i si les 29er, no, les 27,5 quasi, sembla ser que les 26" podrien ser la proposta definitiva, omg, omg, omg, 26". 

Un pas més, i n'he agafat un i prou, de Canis, pel fet que primer hi rodaré jo, i si va, anirem pel segon, si no tornarem a Maxxis a on el més lleuger tot i ser LUST 29er. és de més de 800 g. 

De fet l'Oriol ja els porta i en té una bona opinió, no és definitiu, ell va en una Softail, nosaltres en rígides, o sigui no podem decidir de manera definitiva, un primer pas, val més de 40€ un pneumàtic que pot arribar a presentar un tall lateral abans de fer les tres primeres hores, OMG. 

De fet ara que hi penso l'he de portar jo primer perquè la Betty no fa tests, únicament o decideix o sempre, sempre gaudeix de cada millora testada a la Vicious, i en segon terme en aquest cas perquè per posar-la a la Longboard cal uns dits de Terminator per treure la Maxxis de la NoTubes Crest. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada