Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 08, 2014

El temps de reposar

Si desembre va ser un mes de deixar reposar la Nau Insígnia, gener és un mes de grans canvis, sense haver de fer res, pel fet que nosaltres seguim fent com cada dia, com cada dia, un ritme per a nosaltres frenètic de MTB, no per la velocitat si no per les novetats, per les matinades entre Destructors, entre Fades de la foscor, dies a on cada dia comença com sempre durant el 2013, o bé a les cinc o bé a les sis, a on no sé encara com les bikes poden seguir el ritme del dia a dia. I a on les responsabilitats finalitzen a dos quarts de vuit del vespre, o una hora abans, i a on respectant cada tram, cada dia et sens bé.


De fet tot està seguint aquest ritme, però tot, i de no seguir-lo tot queda enrere, increible, sense velocitat i tot va posant-se al seu lloc, certament, certament. Unes coses més lentament, és veritat, però com el component que ha de tornar cap a Alemània per un error i no passa res, perquè res és tan necessari com per remoure la calma del dia a dia, una calma entre corones de blocs de granit té ara per ara, si la salut ens respecta, garantida l'estabilitat indiferentment de com es comporti la meteorologia. 

Necessitava aquest tram, i com que no venia mai, vaig decidir construir-lo, llarg, un tram que requereix d'un cert temps, una vida sencera, tota, i de mentre piquem pedra cada dia, van passant coses, aventures de bikes també a The Great Escape MTB.

Avui mentre baixava pel Tintorer llarg, no m'hi veia, en cap cas, després prudentment m'he tret les M-Frame, i la visió ha millorat. Aquests dies amb tanta humitat tenen per a mi una component borrosa a la matinada dels Tintorers pel què fa a visió, pel què fa a visions.


Les Falgueres Màgiques són ja al camp del costat de casa, en res entraran al pati de casa, aleshores com avui ja serà curiós no recordar res, però què voldrà dir, res?

Ara per les dates a on som, programant les cites del 2014 de MTB. Per sort les Falgueres del Montalt no tenen efectes sobre aquestes. De fet no notaríem res, sempre repetim cites de MTB nosaltres, i les què no no es veurien afectades, fora de passar a formar part de les repetides.

Des del Mirador del Drac dies de molt Single Speed, demà dia de descans de MTB. Dues nits molt llargues imposen que sigui així, i tant que sí, i tant que sí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada