Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 16, 2014

La Vicious ja no és adulta

La Vicious ara és ja a l'etapa madura, i dins d'aquesta encara li falta un salt, el darrer.


Avui un cop recollits els components, un cop al despatx uns minuts abans de marxar a dinar, teníem dues coses per fer abans de dinar, entre sortir del despatx i entrar a dinar, una, la segona, comprar un bon Cava Brut, i la primera de ser, fer el canvi de la Vicious, ara ja de nit les dues ja les hem portat a terme. El Cava tasca d'en Josep, la resta de lagranevasio.


Una d'elles la seleccionada

El Cava ja és al restaurant en fred, demà tenim festa gran, certament, certament, el dinar de Nadal, clar que yes, el lluç comprat d'avui, fet al vapor amb verduretes demà, i tant, i tant, de poder ser, convidaria  al grup de tots els Single Speed, a tots de fora de les nostres fronteres, amb una excepció dins de les nostres fronteres,  Figueres, una bona conversa amb en Josep marca aquesta excepció, certament, certament, així com els nostres amics australians, ells no són el grup Single Speed, que també, la Bec i en Phil van agafats de la nostra mà, no són del grup Single Speed, que també, i en cas de no poguer ser, com és el cas, no ens ho podem permetre, demà tots i cada un d'ells estarà amb nosaltres, als nostres cors, omg, omg, omg.

Un dia, és un dia, i un altre dia és una altre dia, la Vicious era adulta ahir, i avui ja és un Drac madur, com el seu genet, OMG. Avui el meu Drac s'ha transformat, té segur a veure amb el Destructor Independent, té a veure amb que la Poció Màgica de les Falgures Màgiques avui no m'ha fet efecte, increible, diferent, molt diferent. La tinc al fons del Mirador, a les fosques, no vull que sigui visible pels cavallers, únicament per les Fades, pel fet de no ser visible a la llum, únicament entre la foscor, un cop feta la darrera fase de la transformació aleshores saltarà a imposar el seu únic objectiu, com és enlairar-se ja sempre des de la Nau Insígnia, ja sempre, sempre, sona bé, sona bé. 


Portem picant pedra varies décades, no anant a un lloc cada dia, dic picant pedra, pics afilats, molt, per picar pedra obrint pas per l'arribada de la Nau Insígnia, cercant els protectors, els Destructors de Murs, la clau per poder posar-la en marxa són les corones de blocs de granit, i com navega ara la Nau, amb les corones engranades, i ara aquest Drac ja aterra sense dubtes al pont de la Nau Insígnia, quins instants, quins instants.


Quina jornada darrera jornada, OMG, OMG, OMG, la d'ahir, què en puc dir, memorable, memorable, el bany d'avui sota la pluja, sense fred, a ple hivern, mtb, mtb, mtb. La de mitja hora justa abans de dinar, i la de mitja hora després, marca un abans i un després dins del tram The Motivator. I el dinar? entranyable, omg.


Ara miro la Vicious, i penso, ja era hora, ja era hora, i seguidament sé que em queda un darrer canvi, no per ara, no per ara,  però primer un bon suc de taronja, oi que si?

Un matí marca de la casa, res després del pas dels genets torna al seu lloc, per bé, per bé, de no cercar-ne res més que la música seleccionada, altra cosa quan dius que vols una cançó, i el què vols és emportar-te la màquina de fer música, aleshores has de picar-te de valent els dits, normal, normal, però estic tranquil això no ho vol ningú, ho sé, ho sé.  

La Nau Insígnia fent els darrers tests, i des del Mirador del Drac té un perfil molt dolç, transmet calidesa, molta calidesa, pensant en aquesta paraula demà em faré un present de matinada, i de ser, el 44, quin número, quin número, el darrer, com sona, com sona, demà el 44 de ser, i demà passat, de ser, inici d'una nova numeració, la que toca ara després de 44 jornades memorables de MTB, des de el darrer dia de novembre, des de l'aturada al desembre veient com tot passa pel costat, mirant, gaudint de la Nau navegant sola, quins instants els de les darreres setmanes, irrepetibles, en poden venir de millors, no diré que no, de pitjors segur que sí, aquests sempre, però de venir-ne de millors, aquests, els d'ara ja els tenim al sac.

Demà primer test de la Vicious, quin moment el d'avui en sortir fa una estona amb la Vicious a veure si tot anava bé, i en tornar a ser a casa, el meu somriure era de dimensions planetàries, és que la bike després dels canvis va molt, i molt, i molt bé, més que ahir, més que avui. 

Pronòstic per demà, molt bo, decidiré equipament en entrar al Mirador i veure la temperatura que indica el pronòstic a la matinada, primer vindran els dos cafès, després l'aventura, de ser, de ser. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada