Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 03, 2014

Entre llegendes del Montalt

P

Pel fet de ser entre Dracs, veient el què veu ell, tot es queda aturat.


Avui una arrancada uns minuts després del que normalment sol ser una jornada de MTB de matinada a casa, vull dir que darrerament entro a casa després d'un bon Vol, tocades les vuit, avui sentia les campanades de les nou mentre ho feia.


Una sortida d'hivern amb un clima de primavera, amb una arribada del Rei imperativa, a les set tocades a la riera de Llavaneres 14,5ºC, una hora després a trenc d'alba just un grau menys, la sensació és d'haver pogut sortir amb un equipament de primavera, fins i tot amb pantaló curt, crec, crec. La nova jaqueta Gore per sobre dels 10ºc segur que no hauria de venir, però pel fet de portar una tèrmica prima sense mànigues, ha funcionat prou bé.


Estem arrancant el 2014, i el fet de ser a dalt de la bike avui té el seu punt d'interès per a mi, vull dir, un punt d'interès més marcat, difícil no fer un balanç del 2013 quan ets a les primeres 72 hores del 2014, per a mi, captivador, copçador, molt. Quina explosió de colors avui, omg, omg, omg


Les sensacions a dalt de la bike molt bones, no les millors però sí que he recuperat la frescor escalant, dos punts a millorar que de donar-se el cas ja us comentaré, certament, certament.


Sense coincidències, sense incidències, amb totes les eines, la manxa també, Cateye, i Powerled sempre a mínima, equipat d'hivern, no de rigorós hivern, m'he deixat el bidó d'aigua, avui per la calor escalant hauria begut, menjar, cap, avui he vist sortir el sol, avui sí.

Tinc pendent la ruta de tres dies, però de ser haurà de coincidir amb les millores fetes a la Vicious, i com vaig exposar ahir, aquestes ara per ara aturades.

Una jornada de clàssic d'hivern, entre Fades de la foscor, cavallers de la llum, blocs de granit, sense els Destructors de Murs avui, i el més destacat avui, entre pensaments de Dracs.


Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.


Ara miraré de concretar una llista de pendents SOLO, veurem, veurem, però seria interessant concretar-la, clar que yes. Ho tinc bé per centrar-me en la llista perquè torno a reiniciar el dia, les Falgueres Màgiques han fet la seva feina, i no recordo res d'aquesta matinada. Una poció màgica que m'ha banyat de dalt a baix, OMG. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada