Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de gener 27, 2014

Matinada de dilluns

Avui també pot ser un gran dia, dependrà de molts aspectes certament, també de nosaltres.


Una jornada la d'ahir que indica quin és el to del d'avui, mtb, mtb, mtb.

Com que avui no hi ha aventura de bike, gaudir dels dos bons cafès de cada matinada ho podré fer a un ritme més pausat, que bé, que bé, que bé.

Fem un cafè?

Com m'agrada sortir cada matinada a fer un Vol amb el meu Drac, no sé però d'haver de decidir-me entre un bon Vol i un bon cafè quin seria dels dos instants el què s'imposaria, bé sí que ho sé, el Vol, el Vol, perquè de fet el cafè d'aquí a un temps no serà, però aquesta de venir ja vindrà, jo no l'aniré a cercar.


Aquesta setmana i la propera tindrem novetats a casa pel què fa a equipaments i components. He localitzat els Canis, no de 120 TPI, per aquest motiu espero quinze dies més, per rodar uns quants quilòmetres més amb l'Onza i poder assegurar-me que cal fer venir tres unitats d'aquest component. Ha d'arribar la Gore Active Shell, aquest cop blanca, sí, sí blanca, i hauré d'oblidar de preocupar-me del problema de tacar-la, i rodar indiscriminadament deixant de banda el mirar d'evitar-ho. 


La Fusion blanca pel fet de ser d'aquest color quant hi rodo em costa d'oblidar que no he d'evitar cap tram per mirar de mantenir-la neta, i aquest fer encara s'ha evidenciat més amb l'arribada de la segona jaqueta Active Shell negra, tot i així em queda un altre cop clar no podem anar foscos per muntanya, i menys a les nits i matinades, un perill pels cotxes, i caçadors varis. Ahir per exemple, em vaig quedar sense llum del darrera al darrer tram, i si bé és veritat que no vàrem fer més de deu quilòmetres de carretera sumant tots els trams d'enllaç durant la ruta, millor en fer-los i més sense el llum, amb una jaqueta siguent ben visible. A la matinada d'ahir a les sis, escalant cap al Santuari del Corredor per pistes a negra nit, tot i funcionar encara el llum del darrera interessant portar un equipament que indiqui la nostra presència, pels pocs autos, sí, i els pocs caçadors esperant el trenc d'alba, perquè per tenir un disgust en cal una sola confusió d'un d'aquests.Tot i que no tinc cap intenció de deixar d'utilitzar la jaqueta negra, sí que les alternaré. També podria passar que no pugui deixar de banda el mirar d'evitar d'embrutar la jaquet blanca i prefereixi assumir els riscos de sortir únicament amb la negra.


Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada