Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 16, 2014

Bany sota la pluja

De no passar fred, el millor bany, serà millor amb l'arribada de la primavera, o millor a les nits d'estiu, tot i que recordar el bany al Montnegre i ja tinc fred, massa fred? no, hi tornaria ara mateix.


Quan ja ets a dalt de la bike, entre pistes i senders, i et sembla com a la baixada de direcció Dosrius des de Can Bordoi que espurneja no que plou, he de pensar que penso així perquè de negra nit des de casa abans de sortir,  mirar el cel i creure que és un bon dia no et preparà, predisposa per una lleugera i agradable pluja com la d'aquesta matinada. 


No feia fred, 11ºC a minuts de les set de la matinada a la riera de Llavaneres, i una hora després mig grau més, ni una sola sensació de fred, sí d'una frescor encantadora, però encantadora, entre Fades de la foscor, submergit a una negra nit, un bany sota la pluja a ple hivern sense passar fred, omg, omg, omg


L'equipament de 10/10, avui equipat de tardor, pel fet que ahir equipat d'hivern a 6ºC vaig anar prou bé, i avui abans de sortir marcava 10ºC, o sigui de tardor. Sota la pluja, impecable, per no ser una intensa pluja, si constant fins a trenc d'alba que ha deixat de ser-hi agafada de la mà de la marxa de la foscor.


A excepció del component que ha de venir, erroni a la primera compra, la resta de components que han de ser els protagonistes de la The Motivator, tots ja són aquí, molt emocionant, molt, és sensacional que detalls tan petits siguin els pilars del castell.

Ara a meditar si utilitzo el component erroni transitòriament mentre no arriba el correcte, o m'espero a fer-ho tot un cop arribi aquest darrer element.

El sol no aconsegueix imposar-se avui tampoc, penso en la matinada d'avui, OMG.

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

Incidències, cap, que bé que va la Vicious, coincidències, cap, aigua, un quart del bidó de 750 ml. menjar, cap, llums Cateye-Powerled sempre en marxa, eines, totes, la manxa també. 


Ara ja fent camí cap al dinar, si és com el d'ahir, millor que millor, i fins avui sempre és així, clar que yes. Fem un cafè?

De ser demà, un número interessant, el 44, mtb, mtb, mtb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada