Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de gener 06, 2014

Trencament d'una copa


Aquesta matinada, mentre l'eixugava una excel.lent copa de vi, se m'ha esmicolat entre les meves mans i la Vileda. Abans havia fet foto del trenc d'alba, després he fet foto de l'arribada de l'Astre  Rei.


Avui hauria de ser un dia intens de bike, però a diferència d'ahir avui podria ser un dia escalador. 

Ara les vuit ja han caigut, el meu Drac està actiu des de quarts de sis, no els dos, sí un dels dos, un genet, un Drac, una ànima, i un refredat n'atura dos, certament, certament.

Són dies de molt Single Speed, 2014 un any que proposa ser una altre cop a Itàlia, dos o tres cops, un any que proposa, Irlanda, SSEC, que proposa Ford William WEMBO, un any que proposa 24H SOLO SSEC, que proposa SSIT, i aquesta hauria de ser la llista prudent, falta cita UK, falta cita holandesa, falta cita belga, falta cita francesa, Pascal tenim ganes de veure't. És un matí europeu, certament, certament, vaig a fer llista de deures, els drets ja els estic posant en fila, falten els deures, que per poder fer totes aquestes aventures Single Speed, per poder permetre fer-les la llista d'obligacions haurà de ser considerable.

Primer però aventura LOCAL, he de preparar la ruta pels convidats de dissabte dia 18.


Des del Mirador del Drac, ara ja després dels dos cafès de primera hora, fem un cafè?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada