Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de gener 05, 2014

Bany fred

Certament, certament, és com ha anat el dia avui, fredor, fredor, fredor. Perquè a 14°C, durant hores, la sensació no era bona, a 13°C amb la marxa del cavallers de la llum, i l'arribada de les Fades de la foscor, una fredor que ja manava al mig dia, s'ha imposat durant hores, i hores, no hem superat les set, sí les sis hores.


Aquesta imatge ja indicava abans de sortir què venia, perquè fa uns dies una de germana en arribar a casa, venia agafada de la mà de l'arribada de la fredor. 

El R1 del darrera de la Spot Brand, mort. Zero pastilles, zero disc, i seguirem exprimint aquest conjunt, fins que es desintegri,  i tant, i tant. Si no vols caldo dues tasses.


Una arrancada pausada, una ruta lenta, amb un cel enteranyinat que ha marcat el to, que ha ens indicat que avui no seria un bon dia de bike pel què fa a bones sensacions de temperatura rodant. Tampoc les més dolentes, en cap cas extremes, en cap cas, sí incòmodes. 


Una jornada impregnada de Reis, a cada poble per on hem passat aquests eren els protagonistes, sense cap mena de dubte, clar que yes


Avui rodar l'objectiu, avui mirar de no rebre un bany, ahir de pluja, avui de fred, l'objectiu, no ha pogut ser, i bé, caldrà esperar a aquesta nit, a demà de matinada per veure si tindrem Vol, o tocarà descansar, la presència propera dels refredats marcarà a les properes hores què fer. El bany portarà conseqüències, no en dubto, perquè marca què vindrà, com, no ho sé, però no són coincidències, la fredor d'hores d'avui té un peatge a assumir, segur, de ben segur, de mentre però ara esparant a veure si demà hi ha aventura de MTB. 


Amb l'experiència d'avui pel què fa a fredor, no fred, els tres dies amb destí al Cap de Creus, aturats, OMG.


Sense incidències, ni coincidències, aigua, zero, menjar, xocolata de l'Obrador d'Arenys de Munt, a Blanes, llaminadures a Sant Pol. Eines, totes, manxa també, llums Cateye i Powerled, aturats fins la quarta hora, crec recordar. Equipats d'hivern, no rigorós i per aquest motiu, per la tèrmica encertadament equivocada hem compartit les hores llargues de fredor. 


Una jornada magnífica de rodar a dalt de la bike, un dia de fredor a dalt de la bike. Un bon dia, tenim ganes de sortir, o sigui ha sigut un dia bo de MTB.


Una escalada per Milans que ens ha ajudat a recuperar les sensacions a les mans, sempre va per aquí aconseguir enfilar per Milans. No he vist les Falgueres Màgiques, hi eren, ho sé, però no les he vist, i per tant recordo. 


Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.



Manen els emperadors, cert, bé jo diria millor, indiquen clàrament quin és el proper tram, banys de Single Speed. 

Ara a esperar a demà, crec que la prudència s'imposarà i pararem, deixar passar de llarg el refredat seria una bona pensada, un bany intens d'ell demà a dalt de la bike, no seria un bon propòsit, omg, omg, omg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada