Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 03, 2014

El Drac fa el canvi

Perquè ja he fet les comandes de la resta de components que necessitava per a fer el proper pas. He decidit per un pas singular, estret, sí, però tenia ganes de fer aquest salt, i ja és a on sóc.


Ara a esperar, i qui espera en aquest cas no desespera, en cap cas, en cap cas. La imatge és a les prèvies de Canberra, la propera ja serà a les prèvies de Finale? 

Calia decidir-se per la foscor, certament, certament, la bike ja té per si mateixa un color prou definit, per tant, com la segona forquilla de la Vicious, de 470 mm. negra, i que resta guardada, ben guardada, ara tots els nous components també venen amb aquest color, i tant, i tant.

Quedarà per fer un pas, no diria un segon, perquè el fet que persegueixo amb els components que a partir d'avui amb aquestes darreres comandes, i des de fa unes tres setmanes des de la primera, ja no requerirà de cap més arribada de components, sí que el tema rodes el tinc pendent, però això i després del pas per casa del The Best Boss, aquestes vindran dels USA segurament, i aniran directes amb mi als UK, i serà aquest el lloc de construcció d'aquestes, certament, certament. Fins aleshores crec que seguiré a on sóc. 

Ara van entrant les confirmacions de les diferents comandes, França i els UK aquest cop els proagonistes d'aquestes.

La bike encara pesarà més ara, està bé això, cada millora més pes, mtb, mtb, mtb.

De fet en el nou tram, el pes crec que ja no té cap raó de ser, i no passarà res, en cap cas, un cop totes les millores fetes, millor dit, els canvis fet, millores no sé si seria el mot, les prsentaré oficialment al Blog. Aquest cop però com la darrera bike que vaig fer venir, esperaré una mica a presentar-les, primer hi rodaré dia sí, dia també, i aleshores funcionin o no sí us en posaré tota la informació.

De fet la meva intenció de funcionar, l'objectiu únic, és Finale, les 24 hores de Finale 2014, però primer caldrà fer un test llarg, Finale és molt Finale, i nosaltres som molt petits. Ara caldrà veure si el número 16 que us vaig comentar fa uns dies, pocs, té raó de ser, de fet crec que sí, però en tot cas ara no és el punt clau, sí important, això sí, però he de dir, que l'emoció, el neguit indica que s'acosta un Festival, com el del dinar d'avui, mtb, mtb, mtb, a minuts de dinar, anem a dinar, clar que yes

Des del Mirador del Drac, dis de molt Single Speed. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada