Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 15, 2014

Un dia diferent


Nosaltres locals, ara, avui i fent una excepció, avui hem sortit a la capital, però abans i després 100% local, des del 2009 que no fèiem una excepció, mtb, mtb, mtb. En la línia de fer les coses dins d'un marc establert, respectant la manera de fer, mirant de fer-ho diferent


Una sortida de nit, una arribada just a tocar la fi de foscor, entre Fades, sense cavallers, una lluna que demà imposarà la seva llum encara més que aquesta matinada, un instant màgic, sense Falgueres Màgiques, aquest cop motivat per una lluna en posició de reina de la nit, omg, omg, omg


Començar el dia amb una aventura de bike cada dia, és una manera inconfundible de marcar el to de tot plegat, certament, certament, i més si ets sota l'atenta mirada del Destructor Independent, OMG. 


Avui les millors sensacions, un xic més que ahir, han sigut les que han marcat el ritme de tot plegat, el color, el to, clar que yes. Sempre fosc, sempre fosc, a on les millors pensades sempre han indicat que ser-hi, el millor, pel com t'ho podria dir, i tant que sí. És que rodar entre els 5 i els 8°C i no passar fred, sensació de fred avui, no diré que no, però de fet un bany fred he d'estar disposat a que sigui, hivern, hivern.

Quan a trenc d'alba com ahir puja la temperatura, tot ajuda, tot ajuda, mig grau, és veritat, però ajuda, i molt.


Que bé que va la jaqueta Active Shell de Gore, sense fred, sense humitat a dins del micro clima entre la jàqueta  i el meu cos, que bé en conjunt tot l'equipament l'hivern, certament un molt bon conjunt.

Per sota dels 5°C però la conversa serà diferent, la tèrmica també.


Propers a la platja sempre hi estic passant més fredor, no diré fred, que a dalt dels Tintorers, lluny de la platja, de la riera de Llavaneres i Caldetes.


Avui ser a casa molt abans de les 8 ha marcat l'instant de l'inici del Vol, per força, per força. Després ja vestit de carrer la visió una hora després al mateix lloc de la imatge de sobre era aquesta. 


Quina sensció ser-hi a moments tan diferents, sempre gaudint, a on tot roda perquè el to sigui aquest, oi que sí?

Res cau pel seu propi pes, rodar podria ser que sí, però esperaré i veuré si és així, passarà segurament una vida, és veritat, però és la que tinc, la que puc proposar, dies de MTB, des del Mirador del Drac. 

Gaudint molt de cada sortida, aquest cop la 42, miro el resum de sortides de les darreres setmanes, les sensacions de la darrera, i les d'aquesta, que bé haver descansat a la nit, perquè avui abans de les cinc ja encarava el proper Vol. Per demà un pronòstic de 15-8ºC ajudarà a fer, certament, a repetir Vol no horari d'aquest, s'imposarà una certa calma pel què fa a l'hora de l'inici del Vol. 

Cap incidència, eines, totes, manxa també, menjar, cap, aigua, mig bidó de 750 ml, els Cateye-Powerled sempre en marxa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada