Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 09, 2014

Clar que yes

Havia de descansar, i no dels Vols, que també, si no de les darreres quatre nits a on el dormir de manera intermitent sense adonar-me de la seva dimensió real feia que a les tardes estés realment cansat. Avui m'he adonat que no havia descansat ja no bé, si no gens bé, perquè per diferents motius avui he pogut dormir, he dormit tres hores d'una tirada, i ara des de les vuit tocades del matí tot torna a rodar d'allò més bé, i és per la diferència d'avui, d'aquest matí vers ahir que m'adono d'questa diferència. 




Ahir la primera hora propers a les cinc de la matinada es van fer costeruts, no molt ahir, avui la veig i un cop he descansat, penso, OMG.

Fa un dia sensacional, perfecte per a sortir a pedalar, ja no serà, de ser, fins demà però, avui és un dia especial, molt, com ho sé si encara no ha passat? perquè hi sóc, i en ser-hi m'adono de la seva renovada singularitat. Si avui hagués sortit en bike de matinada com ahir l'humitat m'hagués banyat bé, i per tant la fredor, perquè avui aquesta era inclús superior a la d'ahir, són pensaments des de la posició del gaudir d'una jornada d'immensa pau, un sol entra avui sí, des de la finestra, una de les finestres del Mirador del Drac, d'un Drac d'ulls negres, d'ulls foscos, com els de les Fades, els de la foscor més profunda, oh yeaaaah, un ulls que caminen agafats de la mà d'aquest Destructor que ara té per nom, l'Independent, perquè sense ser-ho estrictament, té un comportament diferent dels altres Destructors, certament, certament. 



Un Drac que té un protector, un Destructor de Murs, omg, omg, omg.

Les emocions corrent per casa, com els silencis, ara sí ara també, i aquests no són discrets, ni les primeres, ni els segons, en cap cas, en cap cas, van les unes properes als altres, escric pensant, un Cap de Creus marca la diferència avui, no fa fred, podria manar un bon vent, lleuger, proper, i marcar el to d'una jornada entre jornades, però un cop exposat, ho tinc clar, el Cap de Creus serà el dia que tingui acabades les millores de la Vicious, abans, per què no? per res, per res, per tenir un motiu més enriquidor de poder, de poder, per res més, els dies venen, els dies van, els dies a vegades fins i tot tornen, i avui per avui el Mirador segueix proper als tres segles, observant, que en temps és res si mirem d'on venim, dies de molt Single Speed, des del Mirador del Drac.


Fem un bon cafè?

Per mi, ara rellegint aquesta aportació, ja podem anar pensant en anar de cara a dinar, mtb, mtb, mtb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada