Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de gener 25, 2014

Matinada de dissabte

Despert sí, descansant, també.


La caldera dispara amb força, i tant, indicador d'una matinada divertida pel què fa a temperatures, avui però no és important, no hi ha Vol de nit abans ni després del trenc d'alba, possiblement sí durant el dia, de ser, quan les temperatures tinguin un color més vermellós. 

M'agrada molt sortir a pedalar a hores extremes, més encara a hores de temperatures agradables, i tant, i tant que sí.

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.


Ara a tocar de les set caurà de no caure adormit un primer cafè, fem un cafè?

La imatge no és d'ara, ni de casa, sí d'ahir després de dinar a un espai fora de casa, a on et guarden les bikes a lloc segur si hi anéssim amb els nostres Dracs, que no és el cas, ni era el cas, mtb, mtb, mtb, però mentre hi érem, després de dinar va entrar un ciclista equipat de ciclista que no portava bike, i que feia unes hores havia vingut a esmorzar amb una colla de ciclistes. No ho exposo massa bé, ho sé, però a aquestes hores val la intenció, certament, certament. 

Una jornada la d'ahir a on excepcionalment la tarda no va ser festiva, ni la matinada d'avui, motiu ara d'aquesta arrancada de descans, també va ser perquè avui era dissabte, omg, omg, omg.

Intrigat, encuriosit pel comportament del Canis de 60 TPI TR, comparo amb la mà les diferents estructures del Maxxis i l'Onza, i sí que el primer sembla que tingui un xic més de solidesa pel què fa a la paret del pneumàtic, però un Lust vers un 60 TPI, crec crecordar que un LUST sempre va a 120 TPI, hauria de ser molt mès estable que un pneumàtic de 60 TPI. Que passin quilòmetres i ho podré consolidar, veurem, veurem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada