Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 31, 2014

Sense escalfor

No hi ha ara per ara aventura. És el què ens ha passat aquesta matinada, baixant de casa cap a la riera de Llavaneres la Betty ja m'ha indicat que avui no era ahir al matí, avui feia més fred, de fet avui és el dia més fred a SV des que vaig començar aquesta llarga fila de sortides.


De fet si cada dia passés aquest fred, la serie hauria acabat el mateix dia que va començar, així de clar.


Avui hem sortit dos genets, ahir a la nit també, els dos dies no hem fet la ruta prevista, rodem bé entre pistes i senders amb molta vegetació, i amb molta fredor, fins i tot amb fred a pistes obertes, però no a rieres del municipi, aquestes darreres hi hem passat glaçats els dos darrers dies, i aquest fet ha implicat plegar veles i tornar cap a casa. 


Avui la pluja era lluny, i el fred proper, massa proper, OMG.

Cap coincidència, però cap a quarts de sis del matí, incidències inexistents, equipats d'hivern, i jo de rigorós hivern, Cateye i Powerled, aquest darrer a mitja potència baixant pel Tintorer llarg, ara ja els dos Powerleds tornats a carregar al 100%, aigua, zero portant els bidons de 1000 ml. menjar, cap, hauríem parat a fer un cacao calent baixant de Santa Mònica a LLavaneres, però tots els establiments on poder fer-lo dormien a tocar de les set del matí. 

La merva teoria és que no fa el fred que patim, vull dir que de no venir de dalt del Tintorer, i/o d'atura-nos a fer un cacao calent a mitja baixada recuperaríem la temperatura corporal, i podríem seguir la ruta fins la platja, si no fem el test una primera vegada no ho sabrem mai. A la propera ocasió de fred que passem a quarts de vuit i no a quarts de set m'aturaré cinc, deu minuts  a fer un cacao calent i sortiré de dubtes, clar que yes.

Preparant el 4art Drac, de la tarda vespre d'avui, avui tenim assemblea anual dels Trinxes i la intenció de ser, és anar-hi en bike, les mudes de paisà ja són a destí, o sigui que portarem discretament que hi anem en bike per a poder assolir aquests 108 Km. 


Dic de ser, pel fred d'avui, que no sé com evolucionarà d'ara fins a la tarda vespre, perquè d'anar a més els 108 quilòmetres quedaran per a una altra ocasió, ara ens en falten 55, m'agrada aquest número, molt, com la darrera sortida numerada, la 44. El què no m'agrada, la sensació a les mans d'avui a la matinada i d'ahir a la nit. 

Nervis per la jaqueta nova de Gore Active Shell, nervis per les properes adquisicions, és que és tot molt emocionant. El criteri de compres, tot el què ajudi a seguir pedalant aquest hivern, i que poguem assumir, cal fer-ho venir cap a casa, no demà, sí a aquests primers dies de febrer, sí també programadament com ja portem fent des d'octubre del 2013 fins avui, pel què fa a millores de les bikes i posta a punt d'aquestes. 

Hem de fer una comanda HM molt especial compromesa ja a Cogne amb el fabricant, mtb, mtb, mtb

Bé, aquest cop fins la tarda, no fins demà, que bé, que bé, que bé, des del Mirador del Drac, dies de molt Single Speed.

2 comentaris:

  1. Bob has frostbite on his hands; is this the pain of the Fourth Dragon?

    Bec asks, is the winter riding, training for the Iditarod race?

    ResponElimina
  2. El quart Drac fa referència a que fa una setmana mirant la forma del recorregut clàssic d'hivern vaig adonar-me de la forma que té aquest recorregut, enacar estem aturats, OMG.

    Ara no fem un clàssic d'hivern, que també, si no que fem Dracs, la Betty em va proposar de fer 108 Km en 60 hores, havíem de fer quatre sortides fent el recorregut del Drac o sigui, quatre Dracs, finalment en vàrem fer tres i no hem fet els 108 Km. Aturant la màquina de fer quilòmetres ahir de matinada, que bé, que bé haver-nos aturat.

    Les sortides continuades fins diumenge passat unes 55 aproximadament mai han presentat batalla pel què fa a fred intens, vull dir que jo he gaudit de cada metre que he fet pel fet de no patir fred, dolor provocat pel fred, fins diumenge passat a Sant Celoni.

    Persegueixo fer les millors 24 hores SOLO que he fet mai, no per la posició si no pel fet d'aconseguir mantenir-me al 90% del recorregut a dalt de la bike al circuit de Finale, per això la constància aquest hivern sortint, però de fer aquest fred, de seguir fent aquest fred el març em veurà pedalar, el febrer no.

    Ara mateix plou i fa un fred intens, nosaltres ni pensament de sortir, si deixa de fer fred i plou anirem directes a fer el proper Vol.

    Phil ara em vindria de gust un dels teus espacials cafès!!!

    ResponElimina