Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 23, 2014

Res tornarà a ser el mateix

Normal, normal, tot roda, ara tot roda, quan res rodava, abans que res rodés, no és important, rodi o no, res tornarà al punt d'origen, podem pensar que sí, bé si és a fi de bé les realitats si les sensacions són bones, a qui pot importar una realitat.


Avui una arrancada a 5ºC, i rodant sempre entre els 4ºC i els 7ºC, amb molta, molta humitat, a tots els trams amb una protagonista, l'aigua per les pluges de les darreres hores. Aquesta humitat és curiosa, primer penses, 5ºC i no tinc fred, avui amb tèrmica prima de màniga llarga, per l'humitat he de pensar que no tenia fred, després però després de baixar des de dalt del Tintorer fins la platja, el fred a les mans arriba i no marxa fins ben a munt de Milans del Bosch, i de ser la temperatura a la riera de Caldetes inferior als 4ºC el calvari costa de portar, no és el cas d'avui, una lleugera  sensació de fred intens puntual, res més, i no pas superior als 20'.



El fred a la platja com ja va siguent la norma, més intens que el dels dos Tintorers, tan de pujada com de baixada.

Coincidències una, per segona vegada a tocar de les set, avui més d'hora, una corredora amb un llum potent a la cintura, cap més, incidència, cap, menjar, cap, aigua, avui no he agafat el bidó, hauria, hauria, eines, totes, llums Cateye-Powerled, aquest darrer a mitja potència baixant.

Preparant, de ser, l'èpica que no va ser ahir, de ser, de ser, perquè nosaltres proposem i la resta ja no dependrà de casa, si no de les circumstàncies, certament, certament.

Avui he rodat sense cavallers, sempre entre Fades, amb una lluna diferent, a on els pensaments sempre han rondat lluny de ls pensades més properes, a on totes ells han de conduir a bons trams a tots el que ens envolten de manera propera, i més sonant bé la múisca, com és el cas, com és el cas. Perquè a una setmana com aquesta tot sona tan diferent, és gratificant, més encara que les darreres setmanes. 


Tot dóna voltes vers la imatge del cafè molgut caient de la cafetera, inevitable, el cafè forma part de la cultura de la meva família, Cuba marca el to, i nosaltres en gaudim, clar que yes, clar que yes. Res pot superar compartir un bon cafè, hi ha molts instants de més intensitat, i tant, cap millor que compartir després o abans, no és important, un bon cafè, la preparació d'aquest, bé si hi ha galetes, no totes, aleshores el Blog se'm queda petit, però aquesta ja és una conversa diferent, oi que sí?

Content de l'aportació amb l'arribada del pneumàtic Onza Canis 2.25 de 60 TPI TR, anem a perseguir els 100 Km. i veurem cap a on roda, de rodar, molt satisfet també de l'aportació de la jaqueta de Gore Active Shell, molt, més encara, aquesta jaqueta m'ha fet saltar la banca pel que fa a sensacions a dalt de la bike a l'hivern, bé, ella i un equipament en conjunt de primera, certament. 

Ara esperant l'arribada de la tercera Active Shell, i per aquest hivern fora d'algun petit detall, donarem per finalitzada l'arribada d'equipaments, i de ser, ja aniré a per les millores d'equipament de l'estiu, tot i que poques millores podré fer, crec, crec, tot serà acostar-nos a la calor que veuré quina en tinc pensada, millor dit, si la que tinc pensada la porto a terme, o ja queda pel 2015.

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed. 


Hora de veure l'arribada del sol a casa, mtb, mtb, mtb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada