Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 15, 2014

Anem a pams, anem a pams

Avui han arribat els components que fan conjunt amb els erronis de fa uns dies, demà els recolliré. 

Els UK, i França els origens de les dues comandes, i la comanda dels pneumàtics també de França feta ahir, fa una estona m'han confirmat que ja ha sortit cap a casa, és a dir en curs dues, la que ha de completar la modificació de la The Motivator, pendent aquesta i que tardarà unes setmanes, i els pneumàtics, entre ells l'Onza Canis, que vindrà justet, 60 tpi no són 120, una segona equivocació, no passa res, ho superarem. 


O sigui demà en recullo dues, i en faltaran dues més, i totes persegueixen millorar les sensacions a dins del tram Finale, no per anar més depressa, en cap cas, sí de poder ser passar-ho d'allò més bé mentre agonitzem a Finale, vull dir la comanda d'ahir, suports de llums, llum del darrera, tram Finale, les millores de la Vicious si bé tenen so inconfundible Cap de Creus, en profunditat sempre base Finale, el Canis, poder rodar millor, menys fatigats amb el pas de les hores, menys pes no molt menys, millor prestació rodadora, no molt més, però en conjunt millor proposta, veurem, veurem, les dues comandes que recullo demà, una la dels UK, OMG, OMG, OMG, quina bona idea, omg, omg, omg, per a mi, per a mi, clar que yes, la de França és la part grisa de la millora, aporta concepte, és gris, necessària però fosca, certament, certament, sense el component que tardarà però, hauran d'esperar. 

Un camí que fa el seu tram al mateix temps, com són tots els preparatius, hotel, menjars, carpa, lloc, caminant, caminant.

A dies de fer venir les bateries, veurem si torno a posar a sobre de la taula fer una inversió considerable en bateries XL, o les de sempre, veurem, ho decidiré properament. D'entrada prioritari aquest aspecte. 

Ponderant reconduir els números per fer dos canvis importants a les dues bikes, veurem, veurem, també encaran Finale. 

Vaig a per la crònica d'aquesta matinada, bon Vol, bon Vol, ja us puc avanaçar, coincidències a les cinc tocadíssimes de la matinada, cap, no és rar, clar que mentre jo rodava a 8°C, a Girona -1°C. Vull dir hauríem de ser més a aquest paradís climàtic del Maresme, oi que sí?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada