Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de gener 12, 2014

Recuperant-me del salt

Perquè havia de veure a on era desprès de l'aventura d'ahir. 


Tot i que al Mirador tot feia el seu camí. 


De mentre però a casa amb la manteta, el sofà, i el vi de la Toscana, poc indicava que tindria Vol avui.


He de dir que si bé jo aquest matí ja m'he despertat a punt per sortir a pedalar, també ho he fet a punt per deixar passar les hores, un dinar lleuger amb premi ha marcat el to del què havia de ser una sortida prudent. 


Les sensacions a dalt de la bike inicials, això, inicials. Després, passats els primers quaranta minuts les bones sensacions ja s'han imposat amb fermesa. 


Un Vol a una temperatura de 10-12ºC, impecable per pedalar, a on anava equipat de tardor, no d'hivern. 

Bé, el pensament va per un cantó, i les realitats crec que hi van agafades de la mà, també és veritat que si bé tot indica això ara a la sortida 40, recordo que a la 39 les quatre pales verticals de Vimeners ahir em van deixar molt clar a on sóc, i fins i tot puc anar veient d'on no em podré moure, de no fer-ho diferent. També és veritat que de poder descansar a la nit, tot tindrà un millor to a dalt de la bike, segur, segur. 

La bike va molt bé, millor encara. He de posar però líquid Notubes als Maxxis. Tinc un pla, de donar-se el cas ja us l'exposaré. 

Eines, totes, manxa també, beure, un bidó d'aigua de 750 ml. menjar, cap, coincidències, cap, incidències, cap. 


La sensació de molta humitat, sense fred, però no ho tinc clar, vull dir perquè a 12°C, com ahir a quarts de vuit del matí , com podia estar a 8°C esmorzant al carrer equipat de ciclista després de fer hores de bike i als darres minuts venint pel torrent de Vallgorguina, mtb, mtb, mtb

Ara a esperar que la sortida recuperadora d'avui segueixi el seu curs per veure quina serà l'entrada de demà, clar que yes

Des del Mirador del Drac, dies de molt Single Speed. 

Neguitós, per les ganes de fer ara sí un clàssic d'hivern de matinada, tot i que de no ser, quedarà el vespre. El pronòstic de demà indica que puc compartir 7°C, estaria bé sortir a pedalar a aquesta temperatura, per anar preparant-me per les temperatures propies d'un bon hivern més properes als 5°C per la banda baixa que les d'ara properes als 10°C per les dues bandes, seria un bon test pels equipaments, certament, certament. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada