Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de gener 14, 2014

Perseguint detalls


Infinits, perquè sempre es pot fer millor, sempre. En el meu cas per les limitacions, de pressupost, per tenir criteri objectiu millor no dependre de, oi? però això implica de disposar d'un pressupost molt limitat, més limitat que si depenguéssim de, vull dir una marca, o similar.


Aquesta comanda mateix, el títol, reconstrucció dels fatigats, els Sigma ja van per la quinta temporada, OMG. Tot i així mirant de donar-los un respir per a poder afrontar les dues primeres i darreres cites de 24 Hores SOLO del 2014, després ja us exposaré els propers plans.


Aquest era com ho portàvem ara, després de veure com els suports originals dels Powerled al manillar  s'esmicolaven rodant.


La nova proposta de Sigma, prou bé, d'entrada veurem rodant ara sí ara també, veurem.


També aprofitant he fet venir un recanvi del suport del Karma pel casc, perquè també portem una revisió feta a casa de l'original, que com el del Powerled pel manillar, aquest cop del Karma pel casc, el mateix esmicolats. Aquest cop però Sigma no proposa una versió millorada, no passa res, no passa res.


En darrer terme el llum del darrera que vaig perdre al Montalt al refugi dels Blocs de granit i sostre dels Destructors, mtb, mtb, mtb. 


Ara aquest cop he aprofitat per assegurar els dos Cateye, i d'utilitzar la proposta de Pedros a la part del darrera de la bossa, i no a sota, menys visible, és que no m'havia adonat que el Logo és per aquest ús, per posar-hi el llum amb la pinça, clar que yes.


Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada