Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de gener 26, 2014

Millors Vols

Si la penses bé, i sempre a fi de bé, fins i tot pot arribar a sortir bé.


Avui amb ganes de fer, hem deixat de fer, per estar preparats per demà, i tant, i tant que sí.


Demà mirarem de matinar, una mica, i mirarem d'arribar a una hora prudent, això sí, de ser, de ser, perquè cal ser prudent pel què fa a les aventures a fer, les fetes ja hi són, les pendents com la de demà sempre van condicionades, sempre.

Ara descansats, la sortida d'avui sense desnivell, sense una distància interessant, això sí molt emocionant.


Torno  a enfilar la crònica, ara ja des de la matinada de diumenge, el primer cafè ja ha caigut, i estem preparant el què serà el primer esmorzar del dia.

Tot i ser prudents ahir, no estem recuperats de la jornada intensa de divendres, no de bike, no de bike, ho sé perquè jo ahir no vaig poder acabar la crònica, i avui el despertador ha sonat durant quasi una hora, i tant, i tant.

Ara però sí que estem arrancant els motors. La sortida d'ahir hauria d'ajudar a primer, posar en marxa la d'avui, i segon a que aquesta rodi bé, millor dit, molt bé.

Serà una jornada divertida, segur, molt, a on res serà conegut pel fet que fora de cursa mai hem perseguit un objectiu tan ambiciós, millor dit, mai abans de la darrera èpica de fa uns dies, però aquella va ser en solitari, i avui en som dos genets i dos Dracs no un.

A minuts de l'inici del Vol no sento el moviment de les ales dels dos Dracs des del Mirador del Drac, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada