Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de desembre 28, 2013

The Rapha Festive 500: IV

Avui ho hem fet millor, no diré bé, que ho penso però millor definir-ho com a millor, tampoc diferent, perquè hem estat anys sortint a fer els Vols cap el mig dia, molts.


Avui calia primer arrancar la jornada lentament, el refredat de la reina, que ahir es va imposar tornant de Vallromanes indicava que calia un descans prolongat i intens.


I de fet ara passades quasi dotze hores de l'arrancada del Vol d'avui, ho puc dir, ho hem fet millor.


Cercàvem recuperar quilòmetres enrederits, ho hem fet, no tots, sí suficients per ser encara dins de la Challenge, i també evitar calfreds, per tant sense pendents, i sempre rodant a baix ritme, també hem complert aquest propòsit.  Ara la Betty com ahir descansa profundament, mentre jo faig la crònica d'aquesta Festive 500 (IV).


Únicament a Blanes hem notat fred, mentre ens menjàvem una bossa de fruits secs, una rajola de xocolata negra amb ametlles, i una bossa de llaminadures, la resta de la jornada tot i ser sempre per sobre dels 10°C, al mig dia a Llavaneres a la riera crec recordar que hi teníem 14°C, a Blanes el mateix,  unes hores després, i a la nit a les vuit tocades, quasi les nou, 12ºC a la riera de Llavaneres, la sensació era però de temperatures més baixes.


Hem vist què podem arribar a assolir, entre planetes, vull dir,  a on l'espai per on et mous, local, té les connotacions necessàries per a poder continuar gaudint dels Vols de Drac mentre la salud ens ho respecti. Si bé és veritat que res està escrit, hem de pensar que tindrem temps de fer-ho, cal pensar així, clar que yes. Sense pressions, però Austràlia ens ha de tornar a rebre, i tant, i tant que sí, vull dir ens cal temps de ser-hi per poder fer.


Quina jornada de Dracs, OMG, quina jornada de Fades, omg, omg, omg, quina jornada de cavallers, mtb, mtb, mtb


Avui no hem fet desnivells, en cap cas, sí una xifra interessant de quilòmetres, crec recordar que per sobre de vuitanta, demà és un dia complicat pel què fa a Vols, la June no és a casa, hem d'anar a on és, però no entraré en detalls, la qüestió, demà no tenim previst explosionar quilòmetres, fora dels que corresponen a la mateixa jornada.


Un Vol el darrer, interessant, diria fins i tot molt emocionant, podria anar més lluny, emotiu, i de voler, com és el cas, podria definir la jornada com a estimulant, pel què m'ha comportat, la xifra clau, 16. I quan ho tingui clar de com fer-ho us ho exposaré al Blog, certament, certament.


Ara mentre escric aquesta aportació, les hores a dalt de la bike, el veure el pas de les hores des dels Vols amb el meu Drac, comporta pensar en com he gaudit del pas de la jornada, dels llocs, del veure com de l'instant més lluminós es cau al moment més dens de la foscor.


Cap coincidència, zero incidències, aigua, 500 ml. llums, a la nit, Cateye i Powerled. Eines totes, fins i tot la manxa.

El sopar l'hem recollit mentre tornàvem per Llavaneres, vull dir el portàvem arrapat a sota de les jaquetes, com anècdota, com anècdota.


Des des Mirador del Drac, jornada 100% de Single Speed, demà a per la III?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada