Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 10, 2013

Fusió a la segona corona


No sé si l'he vist, no per l'efecte de les Falgueres Màgiques, crec, hi he coincidit a les escales de Sant Martí de Mata.


Però per lo breu que ha sigut, jo diria que no han tingut temps de trabucar la seva poció màgica als meus pensaments.


Avui el Montalt no ha sigut el protagonista, sí la zona per sota de Can Bruguera direcció a les Cinc Sènies, de fet un cop fet el Tintorer curt en lloc de tornar pel llarg he anat direcció a Can Bruguera.  


Per després a mig camí decantar-me cap a Sant Martí de Mata (XI) des de la capella fins la carretera de Llavaneres he fet una variant nova per a mi. 


Un cop a les Cinc Sènies el fred ha fet acte de presència amb un mot, el d'intensitat, he passat mitja hora de fred a les mans, equipat 100% d'hivern, i un xic de sensació de fredor als peus, i fred intens a les mans, després escalant per Milans del Bosch aquest ha anat minvant però la sensació era de no gaudir massa d'aquestes sensacions conegudes a les mans, certament, certament. 


La sortida d'avui ha marcat el to de tot plegat, pel fet de la intensitat del dia a dia, sense pauses, pausada, que ha fet que la seqüència de les imatges fos tan intensa que puc esmentar per on he passat, perquè ho sé, però he rodat en pilot automàtic, com sona, com sona. 


Crec que aquest rodar en posició de desconexió ha vingut per un fet determinant, des del canvi direcció cap a Sant Martí el meu Drac m'ha aterrat al centre de la segona corona. 


Al centre de la segona corona,  omg, omg, omg. A partir d'aquí res a tornat a ser el mateix, i l'enyorança de ser entre els blocs de granit del Montalt és ara la pila principal, per on mentre hi rodaré tot agafarà el seu millor sentit, des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.


Coincidències, cap, incidències cap, aigua, zero, menjar, cap, eines, totes, temperatures entre els 7°C fins a tocar de la segona hora, i passada aquesta just per sota dels 5°C a la zona de les Cinc Sènies i fins ben passada la riera de Caldetes. 


Ara a esperar a demà, perquè si el pensament del fred d'avui pesa, demà descansaré, i si pesa més què, rodant per dalt, a la zona del Montalt, sense baixar a la platja, pensant que d'aquesta manera evitaré les baixes temeperatures, aleshores demà repetiré aventura, mtb, mtb, mtb

2 comentaris:

  1. You are a true singlespeed warrior, bravo!

    ResponElimina
  2. Gràcies Phil.

    Vosaltres dos sou dos genets Single Speed.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina