Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de desembre 22, 2013

Fades al Montalt

Crec que no sortiré de la corona de Blocs de granit del Montalt. 

Amb imatges com aquesta d'ahir,  fetes des del cantó de Llavaneres a menys de 5.000 m. de voler tirar una pedra a la teulada de casa, a un dia com avui, a on des de les nou tocades que no em decideixo a fer, millor deixar que siguin les Fades les que des de la seva corona m'indiquin la ruta. 


Com ahir a on els cavallers de la llum van ser qui portaven decidits el timó, i ara passades les hores puc dir, quina aventura ahir, omg, omg, omg. 

Ho escric, i a diferència d'ahir la June em portaria al primer lloc a on aturar-me i començar la ruta Roses-Cadaqués-Cap de Creus. 


Però entre pensada i pensada són quarts d'una, quasi dues hores a Roses, les tres tocades, i la nit a zones fredes no cal que m'agafi la mà, tot i ser atractiu, molt, pensar en les vistes d'un Cadaquès de nit quedan enrere mentre refaig el camí a Roses, crec que el local més proper s'imposarà, crec que el color de repetir la visió de la imatge pesarà més. 

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed. 

Ara però, ja que hi som, posaré els llums, per no haver de perseguir la llum, que si bé està molt bé poder rodar sense pauses, sí, també va bé poder fer el Vol sense presses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada