Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de desembre 04, 2013

Aturat per les dimensions

Visió clarivident. 
Sota de cada pedra de granit del Montalt hi ha un Destructor de Murs, hi habita un Destructor. Sense elles, ells no tenen sentit, sense ells, elles no tenen sentit.

Explosió de la foscor. 
Avui els genets hem vist una mica més l'horitzó des de la que ha de ser la Nau Insígnia, de nit en la foscor les Fades ens han fet brillar, a mi, i el meu Drac.

Corones, Blocs de granit, Destructors de Murs. 
Avui entre senders, pistes, i més senders, he vist ara sí ara també, pedres, i Destructors, per això les corones fetes amb dents de granit, fetes amb els blocs de granit, no són blocs de granit i prou,  faltaven Destructors, des de la construcció de les corones de granit teníem menys Destructors de Murs, creia inicialment que era perquè cercaven els cavallers i les Fades, després vaig adonar-me què els Destructors de Murs protegeixen als prínceps i princeses de la llum i la foscor, amb la construciió de les corones gegants, ara sé què les corones dels engranatges no són fetes de blocs de granit únicament, si no que cada bloc de granit de la corona va agafat de la  mà del seu Destructor de Murs corresponent, per això aquests construeixen la Nau Insígnia, per això dia i nit hi són propers, per això sempre són també propers controlant les dues corones, la Nau Insígnia, les corones de protecció de Fades i cavallers, totes tenen la mateixa ànima, la fusió dels blocs de granit amb els Destructors de Murs.

Foscor, Fades, i genets. 
El paper dels genets de Drac sempre és una incògnita, però que estem lligats a les pedres de granit, als Destructors, a cavallers i Fades, no en tinc cap dubte. 

Blocs de granit, Destructors i genets de Drac. 
És per aquest motiu que de ser, la Nau Insígnia aquesta posarà en marxa totes les corones, per l'essència d'aquestes, dins de cada corona centenars de Destructors de Murs, tants com blocs de granit han utilitzat per a la construcció de les dues corones, al casc de la Nau Insígnia hi ha el més vell dels Destructors de Murs, perquè sense aquest la resta de les corones no giraran, per això centenars de Destructors resten sempre propers al casc de la Nau Insígnia, protegeixen com les corones la Nau Insígnia, mtb, mtb, mtb.


Una jornada bona de MTB, no he vist la segona corona, on és la segona corona? sí que he vist l'origen dels Destructors, omg, omg, omg.

Entre senders ben equipat. 
Equipat 100% d'hivern, amb tèrmica sense mànigues, i mallot Pear Izumi Elite de màniga curta, sobrava un dels dos, lleugerament, lleugerament. Eines, totes, aigua, zero, menjar, cap, incidències, cap, coincidències, cap, les primeres perquè jo avui anava més d'hora, temperatures, de 5 a 10ºC, anècdota, he sortit amb el Cateye del darrera com a únic llum, i he tornat a casa sense ell.

Quin fred a la riera de Llavaneres al punt més alt previ a la cruïlla amb Santa Mònica a trenc d'alba, tant que he decidit tornar-me a enfilar fins a dalt del Montalt, per evitar la sensació del canvi brusc de temperatura.

Ara per ara l'equipament de 10/10, sense dubtes, sempre per sobre dels 5ºC.

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

Falgueres Màgiques del Montalt.
El meu Drac no ha evitat el pas per les Falgueres Màgiques, ho sé del cert perquè tinc neguit per fer un proper Vol demà, a cercar ls segona corona, que ara, avui ja no recordo si l'he vist.

Efecte boirina . 

I l'efecte d'aquestes sobre els genets és senzillament d'una absoluta eficiència, pel què genera la seva essència màgics en el genet, a on es crea un instant d'harmonia que fa que tot quedi entre boirines. 

Cercant la 2ª corona.

No he parat de cercar la segona corona, crec que he de dir que no l'he vist, crec.

Pas dels Destructors. 
Els Destructor de Murs sempre propers als meus Vols, s'obren pas entre els espais a minuts de l'arribada dels meus Vols. Els senyals són evidents, i els seus llocs de descans també. 

Cada bloc un Destructor. 
Dies de molt MTB. 

Haurem  d'anar a dinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada