Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de desembre 07, 2013

Matinada d'un dia abans


Pot ser això? I tant, perquè ahir ja va ser com un dissabte siguent divendres. Està bé això, més que bé, perquè tindrem un cap de setmana de tres dies, no de dos.


Ahir no vaig veure sortir el sol, i tampoc vaig veure marxar la nit, per aquest motiu, les dues corones no van ser les reines de la sortida, vull dir, per poder veure-les cal ser al Montalt una estona abans del trenc d'alba. 


Però no passa res, va ser una jornada diferent.


Una aturada mentre escalava cap a Sant Martí, sensacional.


Crec recordar que he pedalat unes quatre hores, estava cansat mentre pedalada, certament. Tot i que al quilòmetre vint ja volia posar fi a la sortida ha passat una bona estona abans això no ha arribat.


Tot roda, tot roda. 


Si en dues hores ja el cap pensa forces coses, amb quatre ja us ho podeu imaginar, i avui no ha sigut una excepció. 


Sant Martí de Mata lloc d'aturada puntual, menys puntual una aturada uns minuts abans, a on les ganes d'escalar durant uns minuts m'han abandonat, dic durant uns minuts perquè després he seguit dues hores més enfilat a la bike.


Escric sobre la darrera pedalada, i sense voler ja penso en la propera, està molt bé això, és un bon indicador del moment de forma que estic gaudint, i no parlo de forma física que també.


Un dia rar el passat si parlem del temps, sense sol, i al cantó de Can Bruguera, molt fred per a mi. 


Tot i que anava equipat d'hivern, a excepció dels guants Answer d'estiu. 


Al final els que no hi són, són els incondicionals.


Ara passades les hores la sortida serà semblant a les d'entre setmana, al voral de les dues hores, crec, no ho sé segur pel fet que dependrà de les sensacions a dalt de la bike, si són les d'ahir tocarà ser prudent, si no, si no ho són serà una sortida encara més divertida. 

Cal posar-ho, que bé que va la Vicious, ara cal mantenir el pensament fixat en ella, i no fer venir cap nova proposta de concepte de bike, és igual que aquesta nova bike encara seria més divertida, pel fet que canviar de bike per al mi és una mica com tornar a començar, i les sensacions de diversió i seguretat a dalt de la Vicious són ara molt bones, mantenir-les, mantenir-les l'únic objectiu. Per aquest motiu ahir abans de sortir,  pastilles de fre, i tensió cadena solucionats, fet que va comportar que per l'extrem desgast de les pastilles, ara amb un jog nou darrera, i un a mig camí del seu tram útil al davant les baixades fossin 100% de control al darrer metre de cada gir, i les pujades per la tensió correcte de la cadena, silencioses. 


Escric i penso erròniament,  quant he millorat baixant, perquè no és la realitat, feia moltes setmanes que no feia Montalt, des de l'estiu, el motiu de baixar tan bé és el canvi d'estació, que ha vingut com cada any agafada de la mà del canvi del grip del terreny, ara rodo per un terreny lapa, la Vicious sembla un tren bala japonès, és a dir mono rail, baixades amb girs extrems, descensos vertigininosos per a mi, ara són abordables i això amplia molt les possibilitats dels diferents trams per fer. Ahir baixant del Montalt direcció a Torrembo vaig estar esperant l'arribada del tram a on ara pel deteriorament del corriol  per les pluges el faig a peu, no va arribar, el vaig fer sense adonar-me que era el tram. A dalt al Montalt, un pujador que sempre he d'afrontar a peu va quedar enrere com un tram més, uns minuts després una zona a on un gir de dretes en pujada presenta una pedra al mig del corriol d'un pam d'alçada, no pas més, que cal superar per sobre, i a on un arbust complica el pas, el vaig poder fer, en cinc anys que són els que fa que vaig obrir aquest tram, mai havia superat aquest tram a dalt de la bike, però és que el terreny convida a poder fer-lo, mtb, mtb, mtb. 


No sé si és prudent avui sortir, per allò que tots sabem, aquestes bones sensacions passades 24 hores no es repeteixen, i no vull que passi això, és evident però que amb un dia com aquest costarà no sortir a fer un bon Vol.

MTB, MTB, MTB. 


Clar que ho recordo tot, la poció màgica de les Falgueres no ha fet el seu efecte, sé que he vist els Destructors. 


Els blocs de granit també i no uns segons si no minut darrera minut, i per tant recordar sense l'efecte de les Falguetes Màgiques em diu, hauries de sortir a pedalar


Des del Mirador  del Drac, dies de Single Speed. 


I de no ser avui el proper Vol, podré gaudir com ahir de l'arribada de les Fades de la foscor, que sense la presència de les Falgueres és ara ben present, dies de molt Single Speed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada