Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de desembre 22, 2013

Les nits sempre, sempre, sempre

Són de Fades, de les Fades de la foscor, mtb, mtb, mtb.


Avui per diferents motius la sortida ha sigut totalment a l'inrevés, vull dir com sempre darrerament de nit, ahir no, ahir no, ho sé, però no a la foscor encisadora de les matinades, si no a la de les nits de somnis.

He fet el tram clàssic d'hivern, ara sí a l'hivern, avui ja també amb el Karma, i a la trialera que darrerament no faig a les fosques, avui de nit amb el Powerled i el Karma a màxima potència, com ahir de dia, una baixada neta.


Avui equipat de rigorós hivern, amb tèrmica Merino amb mànigues curtes, llargues, a tocar les vuit del vespre 9°C, cinquanta minuts després 8°C, a la riera de Llavaneres. És a dir una temperatura perfecta per pedalar, i de fet pujant direcció a Santa Mònica per la riera tenia calor, i la temperatura era segur més baixa, jo diria que fins i tot propera als 5°C. No hauria d'haver canviat la tèrmica sintètica sense manigues per la de Merino amb, però la nit, bé he pecat de prudent, certament, certament.


Una pujada pel Tintorer curt ràpida, interessant, un cel estrellat feia que les sensacions fossin especials,  molt. La baixada pel Tintorer llarg, segura i divertida pel fet de portar la llum dels dos Sigmes a mitja potència.


Avui les sensacions a dalt de la bike molt bones, he de pensar que pel fet d'haver descansat molt, i molt bé. 

La tornada per Milans del Bosch, també ràpida, divertida, pel ritme intens, per les sensacions escalant sense el trenc d'alba proper, vull dir sense notar la presència dels cavallers de la llum, i gaudint ara sí ara també de l'atenció de les Fades.


Demà toca descans, i a partir de dimarts, fins cap d'any toca Rapha Festive 500 nosaltres però no per carretera, sí, MTB, sí, Single Speed, com sempre des dels darrers anys. 

Sense aigua, sense menjar, sense incidències remarcables, amb totes les eines. Coincidències, quan ja era proper a entrar a Llavaneres, pujavem dos bikers, renoi que bé. Dos llums darrera, un Sigma i un  Cateye.

Recordar que no bec aigua excepcionalment, o poca perquè les sortides no superen les dues hores, les temperatures normalment ronden els 10ºC, i això aquests dos factors dificulten que begui aigua, però per la pràctica de l'esport, és necessari cada 20' aprox. beure aigua. Passada la primera hora aprox. cada quaranta minuts aprox. cal menjar quelcom. 

Des del Mirador del Drac, dies de molt Single Speed, clar que yes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada