Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de desembre 30, 2013

Deixant passar les hores

Ens anem acostant al mig dia, a on ens espera un magnífic dinar. Passades les hores no ha sigut, avui sense dinar, copçat certament, molt.

Les jornades tenen això, són sempre un pas de les hores, sempre, sempre, sempre. 

Ara però i per diferents motius, la meva dedicació està molt centrada a les millores de la Vicious, a les modificacions que ha de viure aquesta bike.

De fet, si bé és veritat que estic pendent de l'arribada de part dels components que han de ser els protagonistes del proper tram, també ho és el fet que el calendari Single Speed del 2014 té una densitat interessant, certament, certament, fet que implica que no ens podem permetre moltes llicències pel què fa a l'arribada de components, ni d'equipaments. Tot i que estan venint nous equipaments, i nous components. 

Mantenir les bikes al dia únicament en consumibles de desgast, com discs de fre, pastilles de fre, cadenes, plats, pinyons, pneumàtics, Belt Drive, implica ja una despesa important, minúscula però si ho comparem amb la despesa dels equipaments, tot i que podem no fer ni una despesa adicional als propers mesos, i tot seguiria en marxa, sense cap mena de sensació de risc. 

Aleshores per què no ens aturem aquí, per què no ho fem, per què seguim millorant els equipaments?
He de pensar que per fer cal tenir un tram viu, vull dir de millora, la necessitat de millorar els equipaments és pel fet de mirar de gaudir encara més de cada tram de bike, de fet, des de l'anada a Chain Reaction Cycles, a on vàrem comprar els equipaments d'hivern que no ens hem aturat, però de fet, l'equipament que va venir d'Irlanda ja funcionava bé, també val a dir, que les millores dels equipaments fetes posteriorment, han ajudat i molt a gaudir a dalt de la bike, fet que ha portat a rodar, i rodar, i rodar. L'extensió de jaquetes Gore Bike Wear com la Fusion, un èxit, els guants Gore Alp-X,tenen una definició breu de 10/10. Veient que els resultats són aquests, es fa difícil no seguir millorant els equipaments, perquè el què funciona, millor no canviar-ho, i certament que les dades del ritme de sortides són per ser desembre com a poc de progressió significativa, a positiu, a positiu, una aportació, com més rodem millors sensacions musculars, que bé, que bé, que bé.

Els canvis de bike a casa continuats no funcionen, perquè la motivació no sé perquè té una duració molt limitada, després el ritme baixa i les bikes queden a casa aturades. De fet l'època Ibis del 2007-2008-2009 per les continuades rotures de la Mojo Carbon, va implicar l'arribada de la Yeti ASR-SL, de la Rocky Mountain Elements Team SC, i de la Santa Cruz Superlight, tres joies de bikes, dues són a casa, la Rocky no, ara m'agradaria tenir-la guardada al costat de la Yeti i la Santa Cruz.

La millora de les bikes, bé fa tant temps que no hi fem res, que quasi que els propers canvis em fan més respecte que no pas altra cosa. Tot i així, el neguit aquest cop hi és, i de quina manera, pel fet que una cosa és una cosa, i una altra cosa és una altra cosa, certament, certament. He de fer dos salts amb la Vicious, importants, i també importats, el primer que ja està en camí, d'aquest una part la que està venint, la segona, més costosa, i menys prudent queda per d'aquí a uns dies, setmanes? no ho sé, però el primer pas ja està fet, i això provoca aquesta curiositat tant extrema, tant a casa, com a dalt de la bike, a on no deixo de pensar per una banda que no m'impliqui perdre el ritme d'aventures que estic gaudint aquest mes de desembre, i en segon terme l'emoció d'aquesta darrera millora que va lligada a unes petites modificacions a la The Motivator, de fet des de l'arribada del manillar, tija, crec recordar que canvi estable, el dels pedals, i va ser un consumible, els Crank Brothers van passar a millor vida, i de quina manera, a les prèvies a Canberra, que no n'he fet cap més. A l'inrevés, he retrocedit el Brooks per una qüestió estètica puntual que un dia us exposaré amb temps, no ara, no ara.

De tots maneres, no m'ha de preocupar el tema estètic, vull dir aquest quedarà enrere, molt enrere, més encara, però no tinc el mot més encertat que definiria el proper tram, és veritat que l'exposició tampoc exposa quines són les properes milllores, no és un accident que sigui així, en cap cas, en cap cas. Però és que penso què ja les exposaré un cop la Vicious tingui fins al darrer detall perfilat d'aquest proper tram, no tindrà lloc la presentació, sí un cop les tingui enllestides, per concepte, per conceptes, per res més, en cap cas.

Bé, seguiré pensant com decidir, equipaments, components, i properes cites de MTB, veurem quins són els propers trams a decidir, en tot cas, la fila de totes elles té un sol to, el de les ganes de fer-les venir totes, totes les propostes, per atractives, molt, més encara, irresistibles, el què indica que no hi ha opció, bé sí que hi és, vindran totes cap a casa, totes.

La darrera decisió pel què fa referència a components té una component retro, tot i que no ho és, en cap cas, en cap cas.

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.


Avui descans de bike, entre crònica i un bon cafè ara al vespre, com tocava pel fet de ser dilluns, valents perquè ara som a 120 Km. de la The Rapha Festive 500, o sigui estem descartats, tot no pot ser, podria però la climatologia no ens ajuda, propers a recaure entre refredats, per la fredor de la nit d'ahir que fa que avui, per la glaçada també d'avui al pati de casa, que ens diu, jo demà no ho sé, haurem d'esperar a demà, però avui, prudents, no agafem bike, en cap cas.

A menys de quatre hores d'entrar al darrer dia de l'any, emocionant, divertit, diferent per a mi, fantàstic poder ser-hi entre Vols de Drac.

Aquest anys han arribat al Blog, a The Great Escape MTB, els Destructors de Murs, les corones fetes de blocs de granit, i la més important, la Nau Insígnia, la Nau Insígnia, omg, omg, omg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada