Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de desembre 12, 2013

Descansant a un dia ja del 11, del 12, del 2013.

Per a veure si demà tornaré a gaudir d'una nova aventura de MTB.


El pronòstic del temps, bo, similar al d'avui, mtb, mtb, mtb.

Pastilles de fre Shimano XTR,  un suport IS-PM/160 mm. venint cap a casa, i també uns guants de Gore Alp-X 2.0 Solf Shell Windstopper, aquests darrers després de veure que han passat uns deu anys des de l'arribada dels darrers meus guants Gore, i avui tenia fred als dits, bé un cop a casa aquests han perdut la protecció contra el vent. Els propers seran amb Gore Tex, que ara ja era la primera opció, pel fet que tinc el pantaló, jaquetes, i botes, preparats per a la pluja, però els guants  Gore Tex, hauran d'esperar, primer els Solfshell Windstopper, perquè són els que utilitzo cada dia que surto a les jornades a partir de la tardor, fent equip amb els guants d'estiu, aquest darrers per si finalment no fa tan fred passats els primers minuts a dalt de la Bike.

Fa anys que no seguia un tram tan coherent en la presa de decisions pel què fa bikes, a recanvis, i equipaments de Bike, crec. Vull dir, jo ara feria venir unes Giró Code, un jog de rodes específiques Single Speed, primer Hope, després les definitives, també una segona jaqueta Fusion de Gore, un quart pantaló d'hivern, uns nous vidres per les M-Frame, mitjons varis, equipaments Pearl Izumi d'estiu, els nous jocs de llums per a les properes 24 hores, nous models de pneumàtics per a les dues 29er, el nou projecte de Bike  26" equipat amb una Fox 80 mm. 2014, també aniria per dos casc Ionos, dos Pneumo, guants POC  d'estiu XC, unes Giro Terraduro, bé seria una llista llarga, perquè a aquest punt no estem ni a la primera línia de les 1.000?

Són tantes les propostes que certament estic sobrepassat, de fet vaig néixer en aquest estat, per  sort el concepte no m'ho puc permetre va ser una gran descobriment, clar que yes. 

La realitat, pastilles de fre XTR, l'adaptador de fre, els guants, i res més ara mateix, d'aquí a uns minuts segurament tindrem més novetats, o no, o no.


Ara pensant en la propera de matinada de Bike, de ser, aquí ja no hi ha qui dormi, l'emoció, certament, certament. 

Demà la segona Gore marcarà, de ser, el ritme, no la Fusion, perquè fins i tot he passat un xic de calor avui, la resta com cada dia, la tèrmica demà sintètica, no Merino, veus, aquesta darrera avui miraré de fer un pas endavant, en necessito dues més, una sense mànigues, i una segona amb mànigues.

També necessito gorres noves, les Cielo i les King ja són totes fora de casa, i les Campagnolo van en la mateixa direcció, de fet totes aquestes de cadar-ne cap, van totes fora.

Estic fent tram cap als 160 mm. I cap a un segon pas, però convidat no pensava el mateix, i per tant ho deixaré reposar una mica més, no molt més, perquè cada dia a dalt de la Bike hi penso.

Des del Mirador del Drac, una espera sensacional aquesta de veure en primer terme l'arribada de la matinada, i uns minuts després les sensacions de Vol o no Vol, ahir una dia curiós 11 del 12 del 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada