Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de desembre 07, 2013

Temps de Montalt

Certament, certament, a on surts de casa com avui, equipat de tardor-estiu com? de tardor-estiu, com sona, calçat d'estiu, mitjons de llana prims, pirates d'estiu, tèrmica sense mànigues de Merino, la Gore Active Shell, guants d'estiu, i a rodar.


Quan veus que desembre, i surts a rodar encara que puntualment equipat amb elements de l'estiu, et sents molt privilegiat, quin micro clima, omg, omg, omg.


Avui la sortida per sota de la hora i mitja pedalant, però dues hores de sortida, la sensació és d'haver fet el doble de distància del què realment has fet.


Escalar pel Montalt té això, lent, exigent, romàntic, satisfactori, solitari, èpic, costerut, permanent, emocionant, reflexiu, motivador, intens, camaleònic, sorprenent, previsible, gris, lluminós, tèrbol, transparent, històric, conflictiu, canviant, impulsiu, bé, ple de sensacions, totes previsiblement imprevisibles, i a on després de ser-hi un cop a casa penses, demà més?


Demà no sé quin és el pla, no és important, sí un altre cop emocionant, d'aquí a minuts ja no hauria de dir demà, però a diferència de la darrera aportació, a on aquest matí ha canviat els temps d'avui  per ahir, present-passat, avui no ho faré. 


Avui he fet grans trams del Montalt, ahir també, i tant que sí, però passar per segons quins llocs té per a mi una llarga llista de significats, uns fruit de la meva imaginació, quasi tots, d'altres, els que menys, fonamentats. 


Quina densitat, mtb, mtb, mtb


Un pronòstic per d'aquí a unes hores bo, em porta a pensar que serà una bona jornada de bike, tinc diferents opcions d'equipament a punt, tardor-estiu, tardor- hivern, no passa res, això encara ho fa més interessant.


La Vicious també a punt, i el seu genet després d'una jornada de Montalt, i Baix Montseny, esperant a que el sol torni a sortir, crec que no abans o sí, però demà d'entrada no cercaré la segona corona, i per tant l'arrancada del Vol pot quedar lluny del trenc d'alba, i per tant propers a les millors temperatures de la jornada, com avui, com avui.


Com està el terreny, convidant a rodar un xic més agressiu, un xic més divertit, i aquests dos elements agafats de la mà són els que fan que les ganes de repetir sortida, aventura cada dia siguin una realitat.


Dins d'aquesta invitació a rodar un pel més ràpid, avui dos ensurts, petits però reals, un escalant, mirant de fer una foto dret a dalt de la Bike, el segon baixant, una pendent més agosarada, a on l'he fet com si no ho fos, just que no tinc una sortida accidentada, La imatge està a l'inrevés, no sé com ha anat, però és mentre pujava cap al Montalt. 


Incidències significatives, cap, coincidències, cap, menjar, cap, aigua, zero, eines, totes, temperatures per sobre dels 13°C.


Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

1 comentari:

  1. Looks like you are having lots of fun.

    Oh and by the way, nice socks!

    ResponElimina