Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de desembre 05, 2013

Eines de constructor

Ha arribat a casa una eina  per a constructors, que em permet de poder aportar amb més facilitat idees, aventures al Blog.

Per aquest motiu, gràcies a aquesta arribada crec, aquesta és la intenció, el Blog tindrà un plus singular d'activitat, si bé ara és un espai diferent del que teníem fa uns anys, fa uns mesos, fa unes setmanes, després de l'aventura d'Austràlia, ara sense fer cap canvi, tindrem quelcom diferent, perquè les interactuacions des del mòbil es veuran recolzades ara amb més possibilitats. 

Demà tenim aventura de Bike, una jornada a mitja jornada que serà per a mi com un dia sencer, pel fet que durant aquesta setmana les dues hores tocades, poc tocades del matí, demà com a prudent tindran dimensió quatre, cinc, sis? omg, omg, omg

Fer-ho diferent sense canvis ens porta a una dimensió és, i per tant no hi ha atuarada, tampoc velocitat, som lents.


Quina jornada de Bike aquesta setmana, quina aventura cada dia a la matinada, excepte el dilluns, descans de Vols de Drac, si demà repeteixo crec que de ser, serà una setmana complerta, en tots els aspectes, en tots aspectes, certament, certament. 

Per cert no he fet res de Bike, res, ni frens, ni cadena, ni líquid NoTubes, no passa res, de ser, ja vindrà, i tant que sí, i tant que sí.

Anem a esperar a demà de matinada, a veure si la recerca de la segona corona, amb o sense Falgueres Màgiques agafa el seu millor to, jo no sé com m'ho faré per no tornar a on descansen el gruix dels Destructors inactius encara, miraré, mirarem. 

Des del Mirador del Drac.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada