Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de desembre 05, 2013

Cercant el llum

Decidit a sortir.
No la llum, cercava repetir el tram d'ahir per veure si el Cateye tornava cap a casa.

Instant memorable.
No ha sigut el cas, per sort repetir tram no ha anat agafat de la mà de repetir les sensacions d'ahir escalant les pales verticals del Montalt. Així que corro a escriure perquè si he repetit el tram d'ahir, també les Falgueres Màgiques han repetit la seva poció màgica, i del cert que d'aquí a uns minuts no recordaré res.

Quan les formes diuen qui és qui a l'espai de Dracs.
Captivat per les formes, per la magnitud dels blocs de granit, OMG. 

Avui la temperatura a la riera de Llavaneres a les set molt poc tocades del matí era de 9ºC, després riera a munt, a l'alçada de Santa Mònica, el fred ja tenia una dimensió interessant, i els dits de la mà dreta, la lleugera rigidesa així ho indicava, però han sigut uns breus minuts, que després han quedat en una anècdota.

El Destructor més vell. 
Fa dies que volia perpetuar aquest bloc de granit, el del més vell dels Destructors de Murs del Montalt, d'aquí uns dies de donar-se l'oportunitat compartirem el bloc de pedra del més vell dels Destructors del Baix Montseny.

Sempre proper a la llum. 
Quin instant entreveure Fades i cavallers quasi junts separats ara per les corones, abans de l'arribada d'aquestes,  per la llum i la foscor. 

Sempre proper a la foscor. 
Un cop vius al Maresme, per a mi, és difícil pensar en altres lloc per fer-ho, tot i que la porta sempre és oberta a possibilitats. 

Propers al lloc per la Nau Insígnia?
Ara amb més raó perquè la Nau Insígnia podria requerir d'un espai de descans de diferents característiques, o no, o no, he de dir, de ser la Nau Insígnia, he de dir, de ser. Pensar-hi interessant, rodar per llocs candidats, emocionant. 

Cercant la segona corona. 
Passaran els anys, passen els anys, i el to, cada cop millor, ara em ve al cap el bany al peu del Montnegre, omg, omg, omg, quina sortida amb l'Home del Montseny i el seu fill, gran aventura, amb gran final, certament, certament. Un bany marca el perquè de tot plegat, i tant que sí, i tant que sí.


Poció de Falgueres Màgiques del Montalt. 
No he coincidit amb cap ciclista, cap, de fet crec que no hi he coincidit des de fa una bona temporada, sempre podré dir que de no recordar-ho, les Falgueres del Montalt en són en part les responsables, dic en part perquè si no vols pols no vagis a l'era. Avui però cercava la corona, la segona corona, i cercava el llum.

Corriols del Montalt entre Falgueres Màgiques. 
Cap de les dues han coincidit amb mi, la segona corona sé que hi és, no passa res, perquè de ser la Nau Insígnia, les corones es posaran en marxa tot seguit, per tant en un moment o altre tindré l'oportunitat de veure-la, de veure-les.

Llegia avui la proposta de fer 500 Km. en 8 dies, bé per què no?

Demà dia d'aventura intensa de MTB? que no podrà ser, sí,  o bé de bon matí, o de matí, o dels dos a l'hora. A la tarda descans, relatiu, però en definitiva descans.

La Vicious va molt i molt bé, tindria que verificar com està la cadena, d'estar bé, l'he de tensar, i de no estar-ho cadena nova, les pastilles davanteres i posteriors mortes, els discs encara no, crec,  l'Ardent a un quart de vida de ser substituït, la cinta de manillar, deteriorada haurà de donar pas a una nova arribada. Líquid segellant pels dos pneumàtics, toca també. Però amb tots aquests detalls per portar a terme encara ara va molt bé.

Vaig a refer la llista de consumibles de les bikes, perquè crec que després de la propera posta a punt hauran de venir recanvis.

Active Shell funcionant, equips d'hivern.
Equipat 100% d'hivern, eines, totes, aigua, zero, menjar, cap, llums, Cateye posterior.

Que bé aquest tram de temperatures tan agradables, un regal poder sortir aquestes matinades. I de fet aquestes són les que han motivat tornar a sortir de matinada, cal tenir clar que baixaran i amb elles al mateix ritme també ho faran el nombre de sortides. 


MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada