Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de novembre 01, 2010

Roc 2011.

Com a nota, ja estem inscrits, ja som a les portes del Roc d'Azur 2011.

Aquest proper 2011, serà diferent, millor, senzillament millor, si tot va com ha d'anar que això és el que hauria de ser.

Anem a tres curses, Colorado, ja et recordaré després de la cursa del divendres, amb la teva 29" i SS que passades dotze hores hauràs de tornar a ser  a la parilla de sortida, amb uns bikers a punt específicament per a l'ocasió, i nosaltres anirem amb 29", i SS venint de córrer el Roc Marathon el dia anterior, i Colorado per si no fos suficient, després d'aquesta segona cursa,  dotze hores després la tercera cursa, aquesta sí que serà divertida, tothom però tothom a punt per sortir com si fos el darrer minut que els hi queda per a respirar.

Serà un Roc diferent, com que en Colorado ens ha dit "a una jornada com aquesta hem de córrer a totes les proves, com si és un descens extrem, jo m'apunto a tot, però a tot".

He de dir que quan en Colorado deia això era dissabte i nosaltres dimarts ja teníem previst fer les tres curses, però està bé que aquesta sigui la tendència.

Aquest anys, agafarem un espai per estar tots els dies del Roc, ara caldrà cercar-lo, però serà diferent, emocionant diria jo, molt emocionant, més encara.

Roc 2011, primera fita marcada del 2011, no a la primera que anirem, no,  sí la primera a la que hem confirmat la nostra assitència.

MTB, MTB, MTB.

3 comentaris:

  1. Upppppps! I jo que encara no he assimilat que ja he anat i he tornat del Roc 2010, i ja he de pensar en l'edició 2011, bé, de fet cada any ho hem fet així.
    El repte de cara al proper any; ser capaç de participar a les tres curses on ens hem inscrit, altres anys, per una cosa o per una altra, però bàsicament perquè estem fatigats, mai hem fet la cursa del dissabte. Sempre hi ha un primer dia per canviar la tendència...
    Doncs, au, primer compromís marcat al calendari!
    Com m'agrada pedalar!!!! (Quan no fa fred)

    ResponElimina
  2. Bé, és un pas més per a tornar al sender de les millors sensacions, no hi ha més opció, oi que no?.

    Ja fa dies, no molts que sense deixar res enrere, miro de pas a pas fer camí cap a les millors sensacions, que no és res més que el que sempre vull tenir proper, les millors sensacions.

    Poden venir les pitjors, però en cap cas perquè jo les porti agafades de la ma, en cap cas.

    Roc d'Azur 2011, un primer pas, el proper quin serà?.

    ResponElimina
  3. Aixo es diu planificar !!!! Visca el Roc 2011

    ResponElimina