Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de novembre 09, 2010

Comença una nova setmana.

I també sento que el fred també vindrà agafat de la ma de l'arribada del dia, cada dia, però jo crec que afluixarà, crec.

Aquesta afirmació és d'ahir, i avui el dia és per sortir sense dubtar amb la SS a cercar la pujada i la baixada perfectes.

Una setmana que pinta de mtb, mtb, mtb, i no ho dic perquè si, si no pel fet de que poc a poc hem anat encarrilant la seqüència positiva de tornar a volar amb els nostres Dracs dia sí sia també i això fa que avui les sensacions siguin les que han de ser, les millors.

Amb aquest esperit iniciem aquesta setmana, és per a mi sensacional poder-la gaudir, i com a tal caldrà rendir homenatge a qui tant ens dóna i a qui tant poc ens demana, que no és ni més ni menys que "el temps", sense temps no hi ha goig, hi ha d'altres sensacions, això sí, però poder enfocar la setmana amb pausa i pausa, i que les presses siguin l'excepció desconeguda quan es presenta, m'indica que anem bé i el que miraré serà d'anar encara millor, i si no pot ser aquesta setmana serà la propera perquè no ens esperà realment ningú al final del camí oi que no?.

Tinc la roda del darrere pendent de revisar, el tema del disc de 180 mm. davanter, el tema equipaments d'hivern, perquè encara que per casa encara sento "jo si fa fred no sortiré", aquest matí de la mateixa boca he sentit "com quedem per sortir".

També tinc al cap tres millores per la VW. Que ja les exposaré.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada