Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de novembre 21, 2010

Revolució? Seguim fent amics!

Vaig decidir penjar al post "Censo de Yetis" del foromtb el test de la Yeti ASR5 després de la insistència d´alguns "foreros" que la veien com a una possible candidata a comprar.

El risc era alt! Parlar d´una marca com Yeti, en un post  de Yeti, visitat majoritàriament per a persones propietàries d´una Yeti només pot donar com a resultat una cosa...revolucionar al personal i seguir "fent amics".

No m'ho vaig pensar massa.Que passi el que passi!

Les respostes no s´han fet esperar. El més sorprenent però, és que aquesta vegada la resposta ha estat bona...molt molt bona. Tots els propietaris de Yeti estan "sortint de l´armari". Estan reconeixent que les bicis que ells tenen "no són les millors" (això no ho havia vist mai abans), que es mouen molt quan pedales, que la suspensió s´estira quan acciones el fre posterior, que la caixa de pedalier està alta, que les talles no són les correctes, que els basculants i triangles de carboni es trenquen "massa", que els nous antics Fox RP23 eren millors que els nous BoostValve...en fi, que hi ha bicis d´altres marques molt millors.

Això dit per a un grup de Yeti Fans...dóna molt a pensar!

P.D: hi ha gent que està disposada a comprar un cuadro Yeti 2011 i muntar un Fox RP23 dels antic.

Yeti pensa fer alguna cosa?................................................................................................................................................

(penso que aquesta serà la resposta de Yeti)

1 comentari:

  1. Un espai el foromtb, particular, molt diferent.

    Està bé que els mateixos que et van fer fora fa uns mesos ara tinguin bones sensacions amb les teves aportacions.

    Em reservo d'afirmar per aquest fet que esmentes que això sigui una evolució, involució és el tret característic dels espais que no són plurals.

    Però que per a tu sigui una satisfacció ja fa que per a mi sigui també motiu de satisfacció.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina