Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 17, 2010

Espai d'evolució.


Portes d'entrada obertes a nous caudals de idees, d'opinions constructives que no necessàriament coincidents, ni tampoc positives, sí crítiques, no sistemàtiques, sí argumentades, sí perseverants, noves, velles, totes elles a aquest espai de constructors de realitats a partir de bells somnis.

Escriptura, imatge i so de mtb,  agafats de la mà, què més podem demanar, bé sí, poder seguir en aquesta línia dia sí dia també.

En la trajectòria iniciada ara fa uns anys, en aquest sender, en aquest corriol, on els sectors són costeruts, planers, baixadors, tècnics, rodadors, hem anat sumant aportacions, moltes i sempre millorant aquestes amb noves/velles idees, nous/vells conceptes, però fins avui els bikers hem anat siguent els mateixos, amb més presència d'uns, amb menys d'altres.

Per aquest motiu i amb la intenció de seguir en la línia de millora d'aquest espai, en la línia d'evolució,  i pel fet que els contribuïdors que per diferents circumstàncies no estan en la línia d'aportar, i que d'altres que no ho són en tenen per aportar, en funció d'aquestes possibilitats, he anat donant de baixa els contribuïdors que o bé no han fet cap intervenció, o que fa temps que no en fan cap.

Queda la porta oberta  a tornar com a contribuïdors i per aquest motiu penso que si més endavant volen fer aportacions, via els comentaris en primer terme i via intervencions un cop reincorporats com a  contribuïdors, ho podran tornar a fer amb tota normalitat.

I els nous contribuïdors prenen el relleu  dels que ja no hi són, d'aquesta manera donem sentit al paper del contribuïdor i el diferenciem clarament dels seguidors.

M'anima molt poder tractar aquest aspecte, i també m'anima el fet de que la decisió de donar d'alta i de baixa els diferents contribuïdors estigui feta des de la base de les aportacions, vull dir que si no hi ha aportacions, té la seva lògica deixar el paper de contribuïdor a un genet, perquè genets ho podem ser tots, però els contribuïdors són genets, que estigui animat a aportar amb les seves intervencions.

Així doncs , Habitant,  El Santo, Tr@il, MRG, els vaig donar de baixa ara fa unes setmanes com a contribuïdors i avui també he donat de baixa l'esjesj,  i he donat d'alta a en jackdan1961, també he donat de baixa les notificacions via mail de cada comentari nou d'aquests contribuïdors donats de baixa, pel fet de que si no intervenen amb comentaris ni intervencions directes penso que com que aquests tipus de notificació via mail té un topall de deu adreces, millor les adreço cap a genets que estan fent aportacions o bé via comentaris o bé amb intervencions.

Són criteris, que poden ser compartits, o no, però que són perquè persegueixen que aquest espai enriqueixi sense aturades cada dia més a qui el segueix, perquè aquest espai té un objectiu clar, mirar de ser enriquidor, aquest és l'objectiu, aportar dades, opinions, sensacions, informació del món del mtb planer, on sortir amb els nostres Dracs, és l'essència de tota aportació. 

Les properes baixes i altes ja no les comentaré, pel fet de que el criteri seguit ja queda exposat amb aquesta intervenció.

MTB, MTB, MTB.

2 comentaris:

  1. Lagranevasio, llegint la teva entrada m'adono d'una realitat, el blog te vida propia, i com dius molts d'aquest genets han aportat i aporten nous aspectes al blog, pero el blog a la vegada demana una "insistencia" en la activitat que ja hem comentat aqui.

    Tothom suma, tothom es benvingut, MTB, MTB, MTB

    ResponElimina
  2. Per compartir cal ser-hi, no hi ha més, el nivell d'aquest compartir el marquem cada biker, en funció de les nostres prioritats, i és natural que això sigui així, és més, un mateix contribuïdor actiu avui pot disminuir per mil motius les seves aportacions demà, fet que el deixarà més còmode com a seguidor, i posteriorment poder tornar a estar més actiu i per tant tornar a estar com a contribuïdor.

    Crec que els termes són clars.

    Però sense el temps per a participar, no és el camí per accedir a ser contribuïdor i no cal entrar en aclarir que el blog no demana tot el temps del món, això tots ja ho tenim clar, únicament el temps necessari, per llegir les aportacions, i si es vol, exposar el punt de vista sobre les mateixes.

    Per llegir seguidor o ni això, per aportar comentaris, seguidor, i per fer intervencions, contribuïdor.

    Aclarir que per ser contribuïdor a data d'avui és interessant primer intervenir via els comentaris.

    Ho dic perquè els contribuïdors inicials ho eren per deferència a la meva marxa del forumbtt.cat, i és a partir d'aquest punt de partida que hem anat cada biker fent les nostres aportacions, és a dir el camí al blog.

    El perfil del blog és el mateix que les aportacions al post Ibis Mojo Carbon, com també de les del Fòrumbtt.cat, amb la particularitat d'haver pogut prescindir de les limitacions d'aquests dos primers espais, i de que l'accés a poder intervenir lentament ha anat quedant més definit en funció del nombre d'aportacions i del tipus d'aquestes de cada biker.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina