Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de novembre 13, 2010

Somriu i diu que no té pressa, potser ho deixi fins demà.

Ve a ser això, tota la tarda desmuntant bikes, mirant de deixar-ho tot impecable.

He desmuntat la Superlight, amb la que després del darrer muntatge no hi he arribat a sortir, he desmuntat la Yeti ASR que ja la tenia mig desmuntada després de la darrera sortida amb el 1x9 pujant direcció a Collformic, he modificat el muntatge de l'ASR del 2003, millorat millor dit, i he deixat pels propers dies, hores,  desmuntar l'ARC.

He separat, uns Maxxis Ignitor Tubeless 2,35, les bieles RaceFace Deus XC, perquè tenint el protector de plat, ara a la SS, i amb un 32 ja podrà fer el seu servei, la forquilla Fox RLC 140, ara amb 120, la direcció Chris King, un joc de Grip Shift Sram X.0, encara que amb el dels pinyons ja faig, també unes rodes Crossmax XL, un jog de pinyons Shimano XT,  cadena Shimano LX, tija de 30.9 mm. Thomson Masterpiece, seient Fizik Arione CX Carbon, pedals Crank Brothers Egg Beater SL, la potència Thomson 4x, 120 mm. 6º,  el manillar Race Face Evolve doble alçada de 670 mm., els frens Magura Marta,  i crec que res més perquè amb tot això ja podria si es dóna el cas, muntar una bike UK.

Ara em caldrà desmuntar la Yeti ARC que generarà un altre  reguitzell de components, que com amb la Superlight i l'ASR sumaran a la llarga llista de peces que vull que "sin prisas pero sin pausas"  passin a millor vida, o el que és el mateix, que marxin de casa.

Quina barbaritat de components i més components, sembla que no pugui ser, la d'espai que alliberaré amb la marxa d'aquestes bikes i peces, quin goig per una banda i quina sensació més rara deixar-les marxar.

Crec que ara feia temps que no feia sortir components i bikes de casa, anys crec recordar, des del formtb que no posava a la venda res de res.

És curiós marxaran tres bikes i al costat ja hi ha tre bikes més pendents d'ocupar el seu lloc, ja no recordava que hi ha tres bikes tancades  a un altre espai des de fa anys i que ara podran accedir al lloc lliure que deixen aquestes, és a dir que d'espai en guanyaré,  però en cap cas tot el jo voldria.

Una jornada la d'ahir plena de sensacions contraposades, moltes vivències amb aquestes bikes i amb aquests components, però com moltes vagades passa, no sempre, però sí moltes vegades, molts van tenir un inici i ara tindran també el seu final.

I amb tantes sortides ja miraré de que no em passi de frenada i en surtin més de les previstes, que no se sap mai, oi?.


MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada