Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de novembre 02, 2010

Avui les baixaré?.


Sí, sí, avui encara són a la VW, d'aquí a una estona les baixaré, no pas abans.

És el que té una sortida Cerdanya-Colorado, nosaltres tres dies quiets, ell sortint cada dia.

Avui serà el dia de posar-les a punt, segur que els dos Dracs ara a les fosques, pensen que ja és hora de ser a casa, jo també.

Demà podria ser un bon dia per tornar a sortir, sí senyor.

D'entrada si el temps és com el que ha fet tot el dia avui, serà.

Les millores del disc de 180 mm. davanter seran, o no, vull ponderar si deixo enrere els Magura Marta, no ho sé, i com que no ho sé no faig.

De mentre he substituït els dos discs de fre Shimano XTR 160 mm. pels Shimano XT 160 mm. nous que tenia al calaix ben guardats.

Ara la frenada ha millorat, no sé si suficient per seguir amb 160 mm. crec que no i que he de seguir pensant si posar el Shimano XTR de 180 mm. que ja tinc o passar directament a un joc de frens Hope de 180 mm. 

La caixa de "pedalier" Phil Wood, espero a que amb en Colorado comprem els pinyons de 23 per a poder anar amb el plat de 32 i les bieles Shimano XTR 970, i així eliminar el protector Race Face, perquè tinc la sensació de portar una roda de molí enganxada a la biela dreta.

El tema pneumàtics en punt mort, jo vull uns Monorail LUST 2.1 de 29".

El tema potència passa a estar un altre cop a sobre de la taula, pel tema del diàmetre de la Thomson 4x, i sembla que la Syntace F99 vol ser la protagonista un altre cop, per fer-ho necessito un manillar de 25,4 mm. de com a mínim 640 mm. o sigui que també està el tema parat.

L'apartat rodes he estat mirant el conjunt PaulSS-Sapim-ZTR, però no m'agrada, també aturat, perquè els Chris King a casa no tenen bona premsa.

I ja no em queda res, aquest mes pel que veig hauré de rodar, rodar i rodar i anar prenent posició sobre aquests i d'altres aspectes a rematar, com d'altres,  els de  començar a gestionar  la venda de la Superlight, la Yeti ASR-SL, decidir si els clauers seguiran o no.

Temes i més temes que són motiu de debat aquests dies a les sortides de bike.

Vull una jaqueta Vicious de màniga llarga, però Vicious no contesta a en Colorado, així que tampoc. És veritat que tampoc sé la talla, però el seu dia l'importador quan vaig endur-me la SS, es va comprometre a portar-la per a mi, és a on som sense jaqueta.

I com a darrer tema he de posar remei també a l'equipament de l'hivern, botes?, jaqueta que funcioni d'hivern, perquè en tinc quatre i amb les quatre passo fred, jaqueta de pluja, guants específics millors que els que ja tinc, que són sensacionals però que no em van bé. 

Primeres capes, segones, bé un autèntic trencaclosques aquest, entretingut  això sí.

Com el fet de poder pensar amb tots aquests detalls, cal posar-hi remei, al Moab tinc entès que a la nit i pot fer molt fred, o no, però per si de  cas.

MTB, MTB, MTB.

6 comentaris:

  1. Està bé que tornin al seu mirador, els dracs, ells no en tenen la culpa de les nostres imprudències.
    Demà, estic d'acord, un molt bon dia per sortir, abans no es pongui el sol, cada vegada més difícil, sí ja ho sé tenim bons llums, però tambè tinc memòria i de moment encara recordo el fred que vaig passar la setmana passada al Maresme i per descomptat el fred de La Cerdanya, massa fred de cop! el pronòstic del temps és bo, veurem.

    Jo fins fa poc també tenia a la cistella de la compra de botiga virtual unes fantàstiques jaquetes empalfadetes per dins de la casa Mavic, una monada ideals per temperatures hivernals, però, desprès de l'experiència de dissabte, i fins que no me'n passi una altra de més grossa, i després també de debatre-ho amb en Colorado, crec que ho tinc clar, no penso gastar-me un cèntim en equipament d'hivern, i és si el termòmetre està per sota dels 10ºC jo no pedalaré, encara no sé a què em dedicaré però jo el 30 d'octubre del 2010 vaig passar tot el fred que es pot passar en un any sencer i el proper!

    Per cert, els clauers es queden, i si per aquelles coses d'anar xerrant amb els americans en ve un altre i més gros, benvingut sigui, on n'hi caben dos ni caben tres!

    ResponElimina
  2. Betty, no siguis tan exagerada!!!

    Cerdanya=Hawai
    Manresa= Pol Nord

    ResponElimina
  3. He de dir que recordo perfectament que en Colorado a la baixada final de la Cerdanya, va sentenciar que "a partir d'ara no sortirem més per sota dels 8 graus" i aquest "dogma de fe" va ser secundat primer per la Betty i en segon terme escoltat en silenci per lagranevasio.

    Així que, Colorado, Betty, per sota dels 8 graus a casa, decidint quina serà la 29" i SS que us ha d'acompanyar als propers mesos, de mentre jo rodaré amb la Vicious, que no recordo si us he dit que és 29", rígida i SS.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  4. Bikes a punt, posadades a punt.

    He tirat de la feina feta, en el sentit que he passat el compressor per tota la bike, retens bombins, pistons, pastilles, direcció, "pedalier", pedals, netejat la cadena amb el drap específic. Els retens suspensions exteriorment, i la resta de la bike al detall també amb amb el drap específic.

    I ja estan a punt per sortir, quin "grip" al tacte que té el Monorail Tubeless de l'ASR-SL, clar que funciona.

    Dos quarts de dues, a punt, a punt per pedalar, mtb, mtb, mtb.

    ResponElimina
  5. Que exagerats que sou, si tot just som a comencaments de Novembre....no pot fer fred !!!!

    La Cerdanya es freda a la tardor, no dir res a l'hivern, on no es pot quasi ni rodar....Manresa, realment teniu mal record d'aquella sortida, si no feia fred !!!! nomes cal mirar les fotos, en Colorado portava coulotte d'estiu !!!!

    ResponElimina
  6. Això és veritat, en Colorado "portava" pantaló curt, dic portava, perquè tot ha canviat, res és el que era, bé sí, que la sortida de la Cerdanya ha estat sensacional, com sempre que hem compartit ruta amb en Colorado. També l'esmorzar-dinar, també el sopar, memorable.

    I la memorable, gustosa, seductora, incitadora coca de xocolata prèvia a l'inici de la sortida i que no ha estat esmentada?

    Encara ara recordo en Colorado amb el pantaló curt a aquella matinada freda, molt freda de Manresa, quin tremolor.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina