Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 10, 2010

Bon dia, des del Mirador del Drac.

Podria ser un bon dia per a sortir, un bon mig dia i una bona entrada de la tarda.

Podria, perquè sempre poden passar coses, fets, o pensaments que fa que et quedis a casa, que també està més que bé.

Un cop a dalt de la bike, un cop rodant per les pendents de darrera de casa, és el moment on ja ets a on cada minut que passa és motiu de bones sensacions, o no tan bones, però sensacions.

Avui, des d'ahir que en SANTAFE, em va proposar una sortida per avui, i per aquest motiu l'emoció ja està present a cada minut que passa, és el que té una proposta de sortir en bike, que tot seguit les millors imatges em venen al cap.

No tinc molt clara la ruta, sí les converses de bike, de bike i més bike.

Sí tinc clar que anirem, i anirem i anirem, cercant els millors senders, les millors pujades, les baixades més difícils per on sortir-ne ben parats, i així hora darrera hora.

Que bé poder programar una sortida com aquesta, que bé poder fer-ho.

MTB, MTB, MTB.

Porto una tanca Mavic de les Crossmax SL del darrera, perquè un cop revisada la roda no detecto cap anomalia que pugui ser la causant del soroll, així que he pensat en canviar la tanca Carbon-Ti per aquesta i veure si el motiu és aquest.


No fa vent, fa sol, no fa fred, quin dia ens espera, quin dia. Memorable de ben segur. Us tindré a tots presents mentre rodem, pensaré que tots hi som, que tots fem un vol de Drac, i que si no és així que des del Mirador ens podeu veure i gaudir de les millors sensacions, i així que aquestes us acompanyin en la ja de per si magnífica jornada.

1 comentari: