Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de novembre 04, 2010

Fox 32 F29 FIT Terralogic Kashima.

http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=643618

Seguint amb  la qüestió exposada he vist la mateixa conversa al mtbr.

Penso que és una bona opció, caldrà veure però si els retens ja han millorat i així poder evitar d'haver de substituir-los pels crec recordar famosos Enduro de color blau.

És el primer any de la Terralogic de Fox.

Després de que perdés els drets o quelcom similar, ara torna amb la mateixa proposta, renovada?, no ho sé. 

A posar-la a la seva bike "qui serà el primer, qui serà el segon?".

MTB, MTB, MTB.

5 comentaris:

  1. Encara que sembli senzill, és la millor opció, però i sempre hi ha el però, l'importador de Fox que no es troba al pais vei si no al vei del pais vei, ja té conya, no importa les Terralogic amb QR9 sino amb QR15, un handicap important ja que les nostres rodes són QR9.

    Que hem de fer?

    Una segona opció és la 32F29 FIT RLC amb o sensa bloqueig, aquesta opció si que arriba amb QR9.

    Ja veig que haurem de demanar una roda amb QR15

    ResponElimina
  2. Sí, sí, QR15.

    Jo ja soc fan d'aquest eix, per la insistència d'en Colorado.

    Hauràs de radiar una roda amb un eix de 15 mm.

    Penso que això provocarà una millora important en el comportament de la bike, o això "sembla".

    Baixant, la millora de l'eix de 15 mm. vers l'eix de 9 mm. "sembla" ser definitiva en el comportament a l'hora de decidir una trajectòria de pas, però això comparativament amb què, perquè si la bike és nova vers a què compararàs, si és una bike que ja tens aleshores sí podràs treure conclusions més definitives.

    Clar que ens falta informació, és per a una 26" o per a una 29" aquesta opció de forquilla?. Ho dic perquè per a una 29" l'eix de 15 mm. sembla més necessari, per corregir part de la manca de rigidesa de la roda vers la mateixa en 26". Si és 26", ja no sé si compensa posar un eix de 15 mm.

    Amb tot, són teories.

    L'eix de 15 mm. pesa més, pel que he llegit menys de 50 g. vers la versió de 9 mm. però no ho tinc verificat, és el que he llegit.

    Quan es va tan de costat amb les novetats del mercat estàs exposat a això, a que la resta de bikers no hem testat aquestes noves propostes dels fabricants, així que en el cas concret de l'eix de 15 mm. podem deduir i exposar el resultat de la reflexió, en el cas Terralogic, anem un xic més segurs, en Colorado és un fan d'aquesta forquilla, la porta hi ha testat la major part de forquilles de la competència.

    Jo personalment penso que una forquilla que fa la feina ella i no has d'estar pendent de bloquejar segons si puges o baixes és perfecte, un però únicament, la transició entre que no està activa a activar-se, que tot i que pots gestionar aquesta posta a punt via el regulador de sensibilitat de petits impactes, jo sempre he notat que hi ha unes dècimes de segon que fa que notis aquesta activació, com si anés unes dècimes tard a activar-se.

    "Sembla" que ara això ja no passa, però al seu dia no ho van posar pas de manifest que això passés.

    A favor d'aquest sistema, la bike si és semi rígida, amb aquesta forquilla, associada a un quadre amb un geomeria atacadora és un autèntic míssil, i si és doble i el sistema del darrera funciona, també.

    Alerta també si és semi rígida i 29" perquè caldrà respectar si està pensada per a 80 o 100 mm., alerta si la bike és doble i porta un Rock Shox darrera perquè una Terralogic i un Rock Shox és un conjunt que penso que no funcionarà, pel fet de que el Rock Shox és molt actiu i on jo veig la millora a la Terralogoc és dret a sobre de la bike, i si darrera tenim un mini flam, no serà possible exprimir al 100% les prestacions de la Fox.

    D'entrada Terralogic, d'entrada eix de 15 mm.

    ResponElimina
  3. XAMG, estàs segur que no pots canviar l´eix de les teves rodes? Ho dic perque en el cas de Chris King, CB o Industry Nine es venen els adaptadors per a qualsevol tipus d´eix.
    Jo ho miraria!

    No crec que faci falta comprar una roda nova.Canvies l´eix i punt!

    ResponElimina
  4. Amb això ja i estic d'acord, però el que no sé és si per exemple l'eix de conversió de QR a 15mm de CB que està a la venda al Chain es compatible amb tots els altres bujes o només amb la seva roda Cobalt.

    Es una bona pregunta que pot tenir una excel·lent resposta o bé hauré de fer la segona opció doble: substituir tota la roda o bescanviar de forca.

    ResponElimina
  5. XAMG, cada roda utilitza el seu propi eix, és a dir, les que venen a Chain son per les CB.

    Quines rodes portes tu?

    Gairebé totes les marques venen l´eix del davant.Chris king ven l´eix compatible per Maverick, 15mm, 20mm,etc...

    ResponElimina