Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de novembre 12, 2010

Preparant les sortides.


Avui inventariant, mirant tot el que d'entrada de seguir en la dinàmica actual, serà l'inici de la sortida de les peces i de les bikes de 26".

La veritat és que veig els components i penso "millor els torno al seu lloc", però sembla que finalment no serà així.

Crec que les imatges són prou indicatives, oi?.




No en poso tres més perquè hauríem d'anar a peu, bé no és exactament així, perquè després de la conversa d'ahir amb en Colorado s'ha obert?, no sé sí definitivament, un altre cop una porta que fa temps es va obrir i pel fet d'anar sol, va tancar-se sense fer soroll, però ahir es va tornar a obrir i la veritat és que jo avui he iniciat una bateria de fotos de tot, però de tot el material de 26". Ara que no he d'amagar que certs components com les bieles Shimano XTR 960, pel projecte de millora de la SS, la forquilla Fox RLC 140, pel projecte UK, o la direcció Chris King pel projecte que encara no he exposat, no sé si podré resistir-me a que es quedin  a casa. Components aquests que entre d'altres, pel tema UK sempre són interessants.

Colorado, hauríem de seguir la macro conversa d'ahir.

Ara les he desmuntar, crec per proposar cada component de forma independent, la mandra, els dubtes,  són presents en aquest procés, però hauré de fer el cor fort, crec.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada