Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de juliol 07, 2010

Les hores cauen, el moment s'acosta.


És pel que s'esdevindrà demà el que fa que jo no pugui dormir, una pujada exigent i constant cap el cim del Turó.


Ha estat una jornada interessant, molt interessant, un dia més, sí, on res he fet amb les bikes, perquè sé que estan a punt després de la sortida de diumenge. Tot a punt, equipaments, alimentació, bikes i el que no teníem clar diumenge ho tenim clar per demà, com és un pronòstic favorable del temps. Tot i que el Montseny és molt Montseny i d'aquí a demà a la tarda tot pot passar.


Les imatges són del mateix dia.


No tinc del tot clara la ruta de pujada, potser més la de baixada. Ara que hi penso el meu nou Drac mai ha coronat un Turó, demà tindrà la seva oportunitat, la segona.


Un vell amic.


Quina frescor tenim aquesta nit, serà exponencialment la que tindrem possiblement demà, per tant tot i anar de rigorós estiu caldrà portar camals, manegots, armilla i jaqueta per a poder afrontar la baixada.

Com diumenge els Sigma Powerled i Karma seran els nostres guies dins de la foscor de la nit, això serà demà, no a la lluna plena de finals de juliol que hi tornarem com cada any.

Una Yeti i una Vicious, dos Dracs particulars, per ells mateixos és ben cert, però més encara pels seus genets, perseverants com molts, però perseverants.

Coronar el Turó no està a les nostres mans, si més no fins avui, he passat pel Coll de Santa Helena, he passat també proper al mirador, però no he escalat aquest any el Turó, demà mirarem de que aquest propòsit deixi de ser-ho per passar a ser un fet.

No sé perquè tinc aquest cop més neguit, però com sempre és benvingut, és portador de bones sensacions.

D'aquí a unes hores estarem anant direcció al cim, moltes opcions per iniciar la ruta, potser no serè tant prudent, amb això estic pensant, en quina ruta serà la més encertada, per Campins, per Muscaroles, caldrà ja esperar a la crònica de demà per a poder saber quina ha estat la pujada. Vull que sigui ràpida, però no senzilla.


Molts dies aturat fan que el dia de demà sigui molt especial, més encara.

Dies de MTB, MTB, MTB.

1 comentari: