Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de juliol 27, 2010

Cerdanya.

A la Cerdanya, tres genets amb tres Dracs, gaudint de la companyia i gaudint del vol.

La zona única, per a nosaltres i concretament per en Colorado el paradís del MTB, sí ho sé a conjunt amb Collserola.


L'anada fins a Martinet genuïna, la coca farcida de xocolata com a inici de l'aventura deliciosa, els deu primers quilòmetres de pujada dolços, els vint-i-cinc darrers senzillament complexes, però també perfectes.


L'esmorzar el que ha de ser, organitzat per en Colorado, sense catering és cert, però no era necessari i sort que no estava encarregat perquè en finalitzar sobtadament la ruta, aquest s'hauria fet malbé.

L'Iphone d'en Colorado providencial, fet que ens va permetre poder finalitzar la ruta amb un bon esmorzar.

Una conclusió que en cap cas va ser una sorpresa, no tenim pneumàtics de 29" per sortir, en Colorado va literalment destruir el ja malmès Python Tubeless Ready posterior. I avui per avui no veiem la llum.


XAMG les ales dels American Classic estan donant problemes en forma de trencament de radis.

Tot el que llegeixo del tema pneumàtics sense càmera és que van entre 28 i 32 psi.

La Moots Rigomootis de 26" va molt i molt bé.


M'agradaria tenir-ne una demà i tinc clar el muntatge des del primer moment.


La Vicious The Motivator SS és també una molt bona bike, diferent de la Moots, vers la Vicious aquesta primera molt més polivalent.

La Fox Terralogic de la Moots va molt i molt bé.

El manillar de la Moots és de MotoGP, quina por, però tampoc és menys cert que fa dos dies jo anava amb un encara més estret, així que tot és qüestió de amb què vas cada dia.

L'equipament que portava jo sensacional, no sé com però he de ser un xic menys previsor i portar menys carregades les tres butxaques posteriors, perquè si no el jersei passarà a ser una sotana.


Avui, rodant amb la Vicious m'adono que una evolució passaria per una 1x10, el que dèiem amb la Willits Trail King. un 40/36, per començar. Però no hi ha Willits, hi ha SS.

En Colorado és la joia de la corona, cal cuidar-lo, que és el que mirem de fer.

El dissabte anàvem no bé, no, si no que molt i molt elegants, és que si no ens ho diem nosaltres. També he de dir que mirant les fotos de la darrera aventura a la Cerdanya tots sense excepció anàvem de vint-i-un botons. Aquest any si no millor, del mateix nivell, jo diria que més fins i tot.

La Yeti-Betty és senzillament un conjunt fora d'escala.


Quin tacte que té, després de la darrera millora de les regulacions, la Fox RLC 2008, i que encertat que ha estat muntar el manillar Easton Monkey Lite SL.


Eines, les de sempre.

Equipament de primavera, ja no d'estiu.

Menjar i aigua, anecdòtics.

Incidències, el pneumàtic Hutchinson Python Tubeless Ready esmicolat.


Simulacre de dutxa a la mateixa font, tornada sense presses però sense pauses.

Un dia perfecte per pedalar, un altre dia serà.

MTB, MTB, MTB.

4 comentaris:

  1. Doncs pel que sembla no tenia de ser el dia perfecte, però de dies n'hi ha 365 l'any encara que a la Cerdanya aquests es redueixen i molt per tal de poder fer una ruta en condicions.

    No sé si les ales dels AC donen problemes amb els raids, de fet durant el mesos que els he portat, zero problemes excepte uns petits problemes que varen sortir els darrers dies amb les molles dels trinquets, però que fins el seu dia funcionaven a la perfecció.
    Ara, amb les dues últimes sortides els problemes amb els raids de les noves rodes semblen solventats, crec jo que era un problema de sobretensió als mateixos, sobretot a la roda del darrera, esperem que durin.

    Si necessites un neumàtic, jo tinc un WTB Nano i un Schalwe RR nous a estrenar, aquest últim no els he probat, els Nano dir-te que els porto des del principi i zero problemes, tant amb les rodes "velles" com amb les noves, ara dins seu hi ha uns 100ml de líquid No tubes per fer-los més estancs, així és que ja ho saps, com i quan vulguis.

    Només un comentari que pot semblar absurd, un home tant preparat com tu no portava una càmara 29" o és que el forat era massa gran?.
    En cas de no tenir una camara 29" dir-te que és una greu error, en cas de no poder muntar-la, ho entenc.
    Ah, si en necessites en cas de no tenir-ne en tinc tres, ja saps per si les mosques...

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies pel teu oferiment, el tindré present.

    Jo quan exposo l'escenari del tema pneumàtics de la meva 29", faig referència a que el sistema no em funciona, inisistin amb que no em funciona sense càmera i a pressions de 21-22 psi.

    Vull dir que així com a tu no et dóna problemes, jo des de que surto amb la Vicious no he canviat ni un sol pneumàtic per desgast, sempre per talls als laterals, no deixa de ser curiós, pel fet de que podria ser per un tall i per desgast, o per una punxa enorme que no es pot tapar, però no, el fet és que els WTB Exiwolf el lateral deixava veure els fils blancs clàssics, i els Python, bé ja veus la imatge. Repetixo que aquest resultat ve condicionat per la pressió del pneumàtic amb la que rodes, en le meu cas per sota dels 23 psi.

    Aquest model, l'Exiwolf al MTBR té una puntuació de 4,59/5.

    El tema previsió, bé sempre hi ha un dia que vas menys equipat, però no va ser aquest el cas, portava càmera de 29" i els talls penso que haurien admès la càmera, si més no per arribar a Martinet, però el GPS/Colorado deia que quedava un Km. i per un Km. el GPS aconsellava de fer una breu passejada a peu.

    Si el GPS deia això i finalment la distància era de més de quatre Km. ja és un tema a aclarir amb en Colorado. Jo vaig insistir en posar la càmera, "però per un Km. que queda no cal" i així més o menys va ser.

    També he de dir que encara que haguessin estat deu els Km. també els haguéssim fet a peu, va ser molt divertida la conversa i les anècdotes de la baixada encara més, rememorant la darrera ocasió on els cavalls es van revolucionar amb la nostra presència, ara no n'hi havien, però per a nosaltres ja és el revol dels cavalls.

    Jo crec que ara després d'intercanviar tanta informació els darrers anys entre genets, rar és el cas que un de nosaltres no estigui preparat amb recanvis de tot tipus, però és d'agrair el teu oferiment.

    Et diré més no sé com ni quan però de la mateixa manera que tenim diferents 26" i això cobreix totes les necessitats de recanvis, caldrà posar un remei similar a les 29" no?.

    XAMG amb el "per si les mosques" és un dels molts punts que ens uneix, així estem, amb les caixes plenes de més i més componets, això sí no en venen cap perquè, i si el necessitem?...

    ResponElimina
  3. Està molt clar que és de les experiencies que un viu on s'obtenen els fruits que llavors té de recollir.

    Ja ho saps, per qualssevol proveiment, per això estem, inclús si vols probar un altre joc de rodes, i probar les AC, tú mateix..

    ResponElimina
  4. D'aquí a res en Colorado tindrà la seva nova bike i també podria ser el moment d'intercanviar bikes, rodes, pneumàtics, SS, cromo, titani, alumini i opinions, moltes opinions.

    També podem quedar abans, ja et vaig esmentar que el camí del principat de Bordils a casa té les portes obertes de bat a bat.

    És el que té aquest entorn reduït i dinàmic.

    Aquesta tarda rodarem, cap al vespre, per anar a fer un refrecs o un polo d'aigua a Arenys de Munt. Tindré millors sensacions encara perquè de nou en nou, els Python presenten un bon comportament, és passats els quilòmetres que a la mateixa pressió que nous no tenen la solidesa que ara inicialment sí tenen els seus laterals.

    Fora de l'excèntrica, avui per avui, poques millores tinc per fer d'avui per demà, hi ha el tema disc de 180 mm. que he mirar de decidir què fer.

    També vull dir que la caiguda amb la Superlight encara pesa.

    Han de passar dies per recuperar part de la confiança perduda, és el que tenen les 26", és broma, les 26" van molt i molt bé, i si són dobles i 2x9 o 3x9 les millors a data d'avui per a mi a nivell d'eficiència, que no és el que cerco jo ara, demà no ho sé.

    ResponElimina