Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de juliol 02, 2010

Passant revista.

De la Yeti ASR-SL de la Betty i de la Vicious SS.

Tres hores he estat amb la Yeti, això sí l'he deixat impecable, però impecable. Fins i tot he renovat els adhesius protectors del quadre. El Maxxis Monorail ha perdut una mica d'aire però he verificat el líquid Notubes i està perfecte, així que tota la bike a punt per sortir demà.

La Vicious és una altra història, les bieles Race Face Deus XC SS, ara han evaporat la rosca que permet procedir a l'extracció del conjunt biela-plat, tal com sona, ara no puc treure les bieles ni tensar la cadena pel fet de que no puc moure l'excèntrica.


He tornat a collar les bieles i mentre penso què fer seguiré apurant la cadena en aquest punt tant arriscat de manca de tensió.

He substituït les pastilles de fre del darrera i també he verificat el líquid Notubes de la roda davantera que també estava un pel desinflada.

La neteja de les dues bikes ha estat una feina de micos, renoi quin far de passar el drap.



Ara he de pensar com treure les bieles Race Face sense utilitzar el martell i el punxó que vaig utilitzar la darrera vegada. Ja és la segona incidència amb aquestes bieles, i la tercera amb unes Race Face, les primeres van ser unes Race Face Evolve que va patir el mateix mal, l'extractor s'emporta tota la rosca cap a fora i la biela no surt.

Un cop les tingui tretes posaré les Shimano XTR 2003 o les 2007 i fi d'aquest calvari Race Face!!!.

Per cert el pneumàtic posterior de la Vicious li queda un "telediario", perquè els laterals estan madurets, madurets per donar un bon disgust, venint estan els nous.

Demà podria ser la tornada, podria ser.

2 comentaris:

  1. Interesant aportacio respecte les Race Face, de moment a mi no m'afectara, les XTR Shimano impecables...encara que amb molt poc us darrerament

    ResponElimina
  2. Que la Yeti la vas deixar impecable és ben cert, i amb el canvi de les enganxines de protecció ha quedat com nova!
    Existeix la perfecció dins el món de la bicicleta? és que les meves Yetis van tant bé, que gosaria dir que són perfectes.

    ResponElimina