Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de juliol 30, 2010

Champery.

Mireu quin tram més curiós per ser una cursa de XC (com sempre cercat per en Colorado).

http://www.spokemagazine.com/2010/07/sending-it-in-champery-with-cross-county-whippets/

Al Solo Bici d'aquest més d'Agost les 29 són ja les bikes Top. O sigui que ara tenim les mateixes bikes que tothom, haurem de tornar a les 26"?. Perquè siguem pràctics, més lleugeres i a data d'avui amb millors opcions d'equipament, i el més important ja les tenim!!!.

També hi ha un assaig de la Ibis Tranny, i com amb la Ibis Mojo Carbon del 2007, un cop el llegeixes penses, "vaig directe a comprar-la, és la meva bike". Però l'experiència és un grau, i aquesta marca la prudència.

L'acabat de la Tranny tipus Matte Clear de la Ibis Mojo SL, és per a mi sensacional.

Ahir les pluges van fer acte de presència, pel que he de pensar que el terreny estarà un xic millor que a la darrera sortida, caldrà sortir a rodar abans no s'assequi tot.

MTB, MTB, MTB.

3 comentaris:

  1. No puc opinar sobre el Solo Bici ja que no l'he comprat ni llegit, potser és força interessant, encara que sigui el que sigui i facin el test que facin, la bike sempre per ells és correcta i funciona perfectament, per tant vull dir amb això que no hi crec molt ja que una bike que per tu et funciona a la perfecció per ells tindrà un punt negra i viceversa, ja se sap qui paga mana.

    Amb el tema 29" està clar que és un tema amb més progressió que la 26" de la que molt ja està estudiat i comprobat.
    S'haurà de veure com evoluciona el mercat i fer el seguiment que solem fer.
    Jo per la meva banda penso evolucionar cap a 29", potser un cuadre de carbó o amb suspensió frontal encara que aquest punt costarà més, és el futur. Lluny?, no ho crec, però les firmes comercials evolucionen rapidament, tot i això nosaltres sempre ens hem allunyat de les grans marques, em refereixo a vendes.

    Si tu a casa teva tens el sauló sec i es dificil de rodar-hi, aqui la pols ens menja, quedant la bike polsosa a cada sortida, sort que l'hivern i primavera varen ser húmides.

    Respecte al video, qui són aquests?, nosaltres també ho sabem fer-ho això, baixar de la bike en una baixada complicada és la nostre especialitat, opino que professionals com ells se'ls hauria d'exigir molt més.

    ResponElimina
  2. Bé, com que n'has fet propaganda, he anat al quiosc i he comprat el SoloBici.
    Demà amb tranquilitat, no sé on si a l'ombra o al sol miraré d'entrar una mica més dins el mon de la premsa, engany o realitat?

    De fet demà, ja que avui he anat a veure la zona zero "cremada", a lo millor m'arribo fins a Calonge amb bike, atrevessant les Gavarres, tot fent talls del recorregut dels 100.

    ResponElimina
  3. Engany, engany, no ho sé, poc objectives segur. No hi ha cap noticia dels problemes de les Ibis, motiu entre d'altres de que LTM deixes de portar-les.

    Ara amb un importador nou, la Tranny és la segona "bomba", val, val, però primer que publiquin els problemes de les carbon així com la manca de servei de l'importador i segurament l'article de la Tranny tindria més credibilitat.

    XAMG, millor a l'ombra que al sol.

    Estaria bé llegir una crònica d'aquesta aventura dels 100 Km.

    I aclarir que no soc pro-revistes, que és el mateix que dir pro-plubireportatges, però puntualment em va semblar distret aquest article, pel fet de ser sobre una Ibis.

    ResponElimina