Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de juliol 19, 2010

A good idea.

Ara fa una estona he anat a cercar la Vicious, he agafat la clau de collar els coixinets de la caixa de "pedalier", i pel cantó de la biela esquerra, la que no porta plats, he fet lliscar la clau oberta i ha entrat fent un petit i acurat gest, fet que m'ha permès de poder engranar la clau amb el coixinet, què vol dir això?, que puc tensar la cadena, perquè puc fer rodar l'excèntrica.

Recordar que no puc moure l'excèntrica perquè el torniol per fer-ho no hi és, la cabota no hi és i no puc treure les bieles perquè l'extractor va extirpar literalment la rosca de la biela i també fer memòria que he de utilitzar un extractor, perquè anteriorment l'autoextractor de la mateixa biela va trencar la tapeta que fa de topall perquè l'auroextractor separi la biela de l'eix.

No és una solució definitiva, ja ho sé, però si l'extractor de les bieles XTR no m'arriba aquesta setmana, puc tirar uns dies més amb les bieles Race Face Deuxs XC, pel fet de que he pogut tensar la cadena. Per cert un dels dos torniols del quadre que fixen l'excèntrica estava un xic fluix.

Us poso imatges no són de molta qualitat però penso que són gràfiques i si demà ho veig diferent les repetiré amb la llum del dia.

Afluixo els dos torniols del quadre de la caixa de "pedalier".




Faig entrar la clau per engranar el coixinet de la caixa de "pedalier".


Giro la caixa amb la clau fent girar el coixinet que està collat a l'excèntrica fins deixar la cadena amb una tensió de més/menys un cm..


Collo els dos torniols de la caixa de "pedalier".



Que bé, era un problema a curt termini.

2 comentaris:

  1. Interesant descoberta, et permetra sobreviure fins que arribin "els recanvis"

    ResponElimina
  2. No fa dies que arrossego el tema del soroll de la Vicious.

    Bé avui és un fet, ja no fa soroll.

    Sí ja ho sé, ara a Març del 2011, ara no frena, però això és perquè sóc a dalt de la SS, passats els mesos sóc a dalt de la SS, MTB, MTB, MTB.

    Xavi, que bé ser a aquest punt.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina