Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’abril 01, 2010

Genets de Drac: Primavera.



Quan un biker és un genet, quan una bike és un Drac, quan això és a la teva ma, quan aquesta imatge és a la teva ment, aleshores ets, i senzillament és, i quan comparteixes aquestes imatges a un espai com a The Great Escape MTB, i tot segueix el seu curs, és que ets a terra de creadors.

Crear és un art, crear és màgia, crear és privilegi de pocs, però poder gaudir de llegir el que per a molts són únicament paraules lligades entre elles, mots interessants, i que per a pocs són historia del nostre dia a dia més preuat, i que per a aquests nombre reduït de genets són conceptes de valor, conceptes de vàlua, conceptes de proximitat, això genets de Drac, és símptoma de maduresa, de recorregut de profunditat.

Un recorregut que fa anys que va començar, no sé si molts o si pocs, per a mi molts, però pels genets i els seus Dracs, és evident que és una espurna dels milions que formen una lleugera pluja, és un menut raig de llum dels infinits que formen la llum del nostra dia a dia.

Perquè genets, el nostra dia a dia a aquest espai, és això una petita explosió que genera energia cada dia, que fa que tot camini, que tot tingui el seu sentit, sentim, som, serem?, això ja no ho sabrem fins d'aquí a res, cada instant una seqüència única, cada sospir, cada alè, cada pensament, són propis d'un fer particular.

I jo que soc, que soc a on soc, a aquest país petit, a aquesta menuda població a la vora del mar, propera al Baix Montseny, llunyana de les terres africanes, jo sé que ha de ser, el què ha de ser, i per tant resto pacient, tranquil, gaudint de l'instant d'ara, del fet de saber que és el previ al proper, que superarà a l'anterior en intensitat, en color, en lluminositat.

Genets de Drac, un moment únic, el de ser al Mirador del Drac, i veure que tot té el seu sentit, i tot té el seu recorregut, n'hi ha de tots els colors, de totes les tonalitats.

Hem triat el corriol del color, els grisos és d''on venim, els blanc és el que hem deixat enrere, l'hivern entranyable dóna pas a la primavera més vistosa, més cridanera, però no prou sorollosa encara, per a soroll el de l'estiu, però la d'ara, l'estació on som ara, encara ens ha de brindar les tempestes més escandaloses, les més commovedores, les que fan que sigui l'estació que agafada de la ma amb la tardor siguin les preferides d'aquest genet de Drac, les més preuades per lagranevasió.

Genets de Drac, compartir un sentir, com és el de passar bons moments amb les nostres bikes, el de dónar, pel fet de ser un plaer satisfer, el d'obsequiar amb les nostres experiències amb les nostres bikes, pel sentit que té fer-ho, això, aquests ingredients són els que fan que aquest espai tingui sentit.

Dies de MTB, dies de gestes humils, per aquest motiu, per planeres, per terrenals, per aquest motiu són plenes de sentit.

Primer Ministre, genets, pel fet de rebre, pel fet de dónar, pel fet de perseverar, pel fet de contruïr, és pel que tot té aques to, el que seguirà tenint. Un espai de creadors incansables de volar, dia sí, dia també amb els nostres Dracs, i com sempre gaudint de ser entre, per i pels genets.

A punt de sortir, a punt de viure un altre vol entre Dracs, entre genets, MTB, MTB, MTB.

Lagranevasio des del Mirador del Drac, amb el "traje de gala" a punt per iniciar el que cada dia és per a mi el primer vol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada